Constanţa: Mazăre pleacă spre Brazilia, Constanţa e sub nămeţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii încearcă să scoată maşina din zăpadă
Oamenii încearcă să scoată maşina din zăpadă

În timp ce primarul Radu Mazăre se îndreaptă spre însorita Brazilia pentru a participa la carnavalul de la Sao Paolo, în Constanţa străzile secundare sunt blocate de nămeţi.

Şoferii care s-au aventurat să intre cu maşinile pe aceste străzi au fost nevoiţi să ceară ajutorul pietonilor pentru a ieşi cu maşina din zăpadă. Pe strada Atelierelor, spre exemplu, azi – dimineaţă nu trecuse niciun utilaj de deszăpezire, iar şoferii erau nevoiţi să circule cu viteza de 10 kilometri la oră. „Se lucrează doar pe străzile principale, de astea mai mici uită primăria“, a spus George, un constănţean în vârstă de 30 de ani.

Mai citiţi şi: Focşani: (UPDATE) Peste 50 de autoturisme şi un microbuz au rămas înzăpezite la Suraia şi Sihlea pentru că autorităţile nu declară drumurile închise

Oamenii care au rămas cu maşinile înzăpezite au ales să meargă pe jos la serviciu. „E tare greu, fiindcă bate vântul şi am fost nevoită să merg pe jos fiindcă maşina e blocată. E frig şi trebuie să merg pe mijlocul străzii“, a declarat Afrodita Geană.

Unii constănţeni au ieşit din zori să cureţe trotuarele, dar viscolul le-a îngreunat munca. „Curăţ aici de mai bine de o oră, dar eu zăpada pe de o parte, iar pe de altă parte vântul o pune la loc. E munca în zadar!“, a declarat şi Alexandru Grosu.

În centrul Constanţei s-a circulat astăzi cu dificultate pe străzile Mircea cel Bătrân, Cuza – Vodă, Răscoala din 1907, dar şi pe strada Traian, din cauza zăpezii viscolite.

CITEŞTE CUM A PETRECUT MAZĂRE NOAPTEA ÎN NĂMEŢII DE LA LEHLIU

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite