Constanţa: UPDATE Mazăre a rămas înzăpezit: „Fiul meu a dormit în portbagaj!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mazăre pleca la Sao Paolo pentru a dansa samba
Mazăre pleca la Sao Paolo pentru a dansa samba

Edilul Constanţei plecase spre Aeroportul Otopeni pentru a lua avionul spre Brazilia, la Carnavalul de la Sao Paolo, dar a stat blocat în zăpadă în zona Lehliu.

„Am făcut 14 ore de la Constanţa la Bucureşti şi am rămas în tunelul de zăpadă toată noaptea. Ne-au deviat de pe autostradă pe o stradă şi n-am înţeles de ce pentru că era clar că şi acolo ne vom bloca. Nu ştiu de ce în localităţi n-au permis să treacă decât maşinilor dotate cu lanţuri antiderapante sau cu maşini 4X4. Nu aş fi avut probleme, pentru că eram într-un 4X4, dar erau maşinile mici care au blocat traficul“, a declarat Mazăre.

Mai citiţi şi:

Radu Măzare face glume la Curtea de Apel: “Noua mea deviză: sport, fete şi anchete!”

Constanţa: Mazăre taie din ajutoarele către populaţie

El spune că şi-a luat toate măsurile de precauţie înainte de a pleca la drum. „Sunt băiat deştept şi mi-am făcut aseară plinul la maşină. Am avut suficientă benzină şi puteam să mai stau încă 10 - 15 ore. Am avut la mine lopăţică, mănuşi, apă şi mâncare“, a adăugat edilul. El a mai precizat că a dat şi o mână de ajutor unor oameni care au rămas înzăpeziţi. „N-a născut nicio femeie, dar dacă se întâmpla o ajutam şi pe ea“, a glumit Mazăre. Băiatul edilului, Răducu, a dormit peste noapte în portbagajul maşinii 4X4.

Edilul va pleca abia mâine dimineaţă cu aceeaşi cursă spre Brazilia. Mazăre a amânat cu o zi proba la costumul pe care-l va purta la carnaval, când va dansa pe carul alegoric. „Nu ştiu cum o să arate costumul meu“, a mai spus el.

Aproximativ 250 de persoane au rămas înzăpezite peste noapte la Lehliu. Printre persoanele rămase la Lehliu s-au aflat şi consulul Turciei în România.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite