Radu Măzare face glume la Curtea de Apel: “Noua mea deviză: sport, fete şi anchete!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Mazăre a declarat la Curtea de Apel că la termenul de judecată de astăzi se aşteaptă la continuarea anchetei “în mod clasic, în România”. “Noi ne ocupăm de altceva în România în afară de anchete şi de a acuza ba pe unul, ba pe celălalt fără  vreo finalitate? Acum vreo două zile am trimis vreo 20 de dosare la ANI, patru la DNA. E ceva normal”, a spus Mazăre care şi-a anunţat şi noua sa deviză: “Sport, fe

Mazăre spune că acuzaţiile de retrocedare ilegală de terenuri nu au niciun fundament şi a povestit un episod petrecut la Palatul Cotroceni: “V-am mai spus vreo patru ani şi i-am spus şi preşedintelui Băsescu acum un an la Cotroceni. Făcea o figură mirată şi spunea Cum?. L-am întrebat câte expertize a avut că eu ştiam că a avut vreo două. Mi-a spus: Trei. I-am zis că nu am avut niciuna în cinci ani şi a zis: Aaa, păi nu e normal! Şi “nu-i normal” a rămas. El e la Cotroceni, eu la anchete”.

Primarul Constanţei a acuzat lipsa unei evaluări din dosarul său şi a explicat că, potrivit acuzaţiei procurorilor, evaluatorul care nu este un angajat al Primăriei a subevaluat terenurile respective. “Numai Băsescu a făcut evaluare cu comisie internă, dar el nu e anchetat că e a doua tură preşedinte”, a spus Mazăre care a explicat ce misiune are un evaluator în viziunea sa şi prin urmare trebuie să răspundă pentru evaluarea făcută.

Durata îndelungată a procesului este explicată de Mazăre prin lipsa evaluărilor la dosar în momentul în acre acesta a ajuns în instanţă. “E greu când acuzi 70 de oameni, că odată se îmbolnăveşte unul, a doua oară moare altul şi uite aşa, apoi trebuie să fie o expertiză pentru nu ştiu ce”, a adăugat Radu Mazăre. Acesta a refuzat să comenteze eventualitatea în care va fi condamnat în ciuda apărării pe care şi-o face şi nici nu a spus  dacă are pe ce să îi pună statul român sechestru această situaţie. “Eu nu voi fi condamnat”.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite