Constanţa: Interlopul împuşcat e în stare gravă. Operaţia a fost amânată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Geolacai Arsen a fost transportat la Bucureşti cu elicopterul Poliţiei
Geolacai Arsen a fost transportat la Bucureşti cu elicopterul Poliţiei

Medicii bucureşteni au fost nevoiţi să amâne cea de-a doua intervenţie chirurgicală ce fusese programată, în cursul zilei de astăzi, pentru Giolacai Arsen,. Interlopul constănţean a fost împuşcat în noaptea de sâmbata spre duminică.

Giolacai Arsen (31 de ani) este internat la Spitalul Floreasca şi a fost supus luni unei intervenţii, pentru scoaterea celor două gloanţe din zona cervicală.

Suspectul în cazul interlopului împuşcat: „un hanorac“

Medicii au fost însă nevoiţi să renunţe, după o operaţie care a durat aproape 10 ore, pentru că gloanţele au „migrat“ în altă zonă. „Starea lui este gravă. Nu au survenit ameliorări ba dimpotrivă, starea lui este mai gravă din cauza acelor corpi străini pe care îi are în zona cervicală“, a declarat Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca din Capitală. Medicul a mai arătat că gloanţele sunt într-o zonă extrem de sensibilă şi de aceea există complicaţii.

Reglare de conturi:UPDATE Interlop împuşcat în centrul oraşului Constanţa

„Deocamdată nu ştim unde se află corpii străini iar situaţia lui nu permite efectuarea analizelor de computer tomograf pentru că nu îl putem transporta. Medicii vor stabili când şi dacă se impune o nouă intervenţie chirurgicală“, a mai afirmat medicul. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite