Suspectul în cazul interlopului împuşcat: „un hanorac“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giolacai Arsen
Giolacai Arsen

Anchetatorii nu au prea multe detalii despre cel care l-a împuşcat, după miezul nopţii de sâmbătă spre duminică, pe interlopul Giolacai Arsen. El ieşise dintr-un bloc situat în intersecţia Trocadero din Constanţa şi a urcat în maşina sa, un Opel Astra, moment în care atacatorul s-a apropiat de geamul portierei şi a tras două gloanţe, ţintind capul victimei.

Arsen a fost împuşcat de la mai puţin de un metru, cu un pistol de calibru 9 milimetri, şi a fost nimerit în zona gâtului şi a pieptului: „Trăgătorul purta un hanorac negru, avea gluga trasă pe cap şi a fugit pe una dintre străzile secundare", a declarat şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, comisar şef, Dumitru Catană.

Anchetatorii continuă să audieze martori care ar putea să-l identifice pe atacator. Victima a fost transportată cu elicopterul la Spitalul Floreasca din Bucureşti, la insistenţele familiei şi cu acordul medicilor de la Constanţa, care s-au declarat depăşiţi de gravitatea leziunilor. Arsen e internat la Terapie Intensivă, iar chirurgii nu au reuşit să-i extragă cele două gloanţe din corp, deoarece sunt prea aproape de organele vitale.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite