Constanţa: Împuşcat pentru că a prădat un poliţist!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un hoţ a fost împuşcat de poliţiştii din Medgidia azi-noapte, după ce a pătruns în locuinţa unui poliţist ca să fure.

NU RATAŢI:
EXCLUSIV/FILMUL CRIMEI Poliţistul ucis de hoţ văzuse că îi este spartă maşina


Constanţa: Şi-a tras un foc de armă în cap

Oamenii legii au tras şase focuri de armă pentru a-l determina pe individ să se predea. Sali Ali zis „Saliciuc” în vârstă de 28 de ani şi cumnatul său Sali Orhan în vârstă de 30 de ani au sărit gardul unei locuinţe din Medgidia şi au intrat în casă chiar pe uşa din faţă, care era descuiată. Habar nu aveau că au nimerit în locuinţa lui Florin Nanu, poliţist al Biroului Ordine Publică Medgidia. Cei doi s-au apucat să scotocească în şifonier. Zgomotele l-au trezit pe omul legii care a venit să vadă ce se întâmplă. A dat nas în nas cu cei doi pe care îi cunoştea: a încercat să-i reţină, însă cei doi au fugit în curte unde au găsit o lopată cu care au vrut să îl lovească în cap. Nanu s-a întors în casă şi a sunat la 112.

Sali Ali a fost găsit de o patrulă de Poliţie pe strada Română cărând o sacoşă cu bunurile abia furate.  Poliţiştii l-au somat să se oprească şi au tras un foc de avertisment în aer. Ali nu s-a oprit. Ca să nu-l piardă, agenţii au făcut uz de armamentul din dotare şi au tras nu mai puţin de şase focuri de armă în direcţia hoţului. Unul dintre gloanţe l-a nimerit în picior. Saliciuc este internat în prezent sub pază în spitalul din Medgidia.
Sali Orhan a fost reţinut şi dus pentru audieri la Poliţia Medgidia. Cei doi au mai fost implicaţi în urmă cu câteva săptămâni într-un incident similar, când au încercat să omoare un jadarm, în cursul unei altercaţii, după ce fuseseră prinşi la furat.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite