Constanţa: Hoţul împuşcat de poliţiştii de la Transporturi a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sacii cu îngrăşăminte chimice pe care hoţii au încercat să-i fure
Sacii cu îngrăşăminte chimice pe care hoţii au încercat să-i fure

Unul dintre bărbaţii răniţi de gloanţele poliţiştilor în urmă cu o săptămână a murit în Spitalul de Urgenţă Constanţa. Oamenii în uniformă sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă.

Costel David (51 de ani) a fost suprins în data de 20 decembrie în timp ce fura îngrăşământ chimic dintr-un tren care circula ruta Palas-Port Constanţa. Bărbatul făcea parte dintr-o bandă de peste 20 de de hoţi care a reuşit să oprească trenul şi încărca îngrăşământul în saci.

Davis şi un alt bărbat au fost surprinşi de poliţiştii de la Transporturi, care au făcut uz de armă pentru a-i opri pe infractori. Hoţii nu au răspuns la somaţia poliţiştilor, care s-au văzut nevoiţi să facă uz de armă.

Constanţa: Hoţi de îngrăşăminte chimice, împuşcaţi de poliţişti

Cei doi hoţi au fost transportaţi de urgenţă la Spital. Costel David a murit la 25 decembrie. „În ciuda eforturilor depuse de medici, pacientul nu a supravieţuit“, a declarat medicul Florian Stoian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Poliţiştii care au tras după hoţi sunt cercetaţi pentru omor din culpă. Cazul a fost preluat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite