Constanţa: Fost poliţist judecat pentru tentativă de viol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresorul, Ionuţ Marius Magda, flancat de cei doi poliţişti care l-au prins
Agresorul, Ionuţ Marius Magda, flancat de cei doi poliţişti care l-au prins

Marius Ionuţ Magda (29 de ani), fostul poliţist care a încercat, în urmă cu aproximativ o lună, să violeze o elevă în parcul Tăbăcărie, a ajuns în faţa instanţei.

Bărbatul va fi judecat pentru tentativă de viol. El este arestat încă din data de 25 octombrie, când, a acostat două eleve care se plimbau prin parc, pe motiv că vrea să le ceară o ţigară. Au urmat scene cumplite. Magda s-a repezit asupra uneia dintre fete, Bianca Leucă (16 ani), a trântit-o la pământ, a lovit-o şi a încercat să o oblige să întreţină raporturi sexuale cu el. Fata a povestit că bărbatul a lovit-o cu cruzime apoi i-a petrecut un cablu în jurul gâtului şi a încercat să o târască după el în stufăriş. Poliţiştii l-au găsit cu pantalonii în vine, urcat pe victima sa.

În timpul audierilor Magda a susţinut că nu îşi mai aminteşte nimic din cauză că, atunci când a comis agresiunea, era sub influenţa substanţelor etnobotanice. Magda a fost angajat al Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi însă a demisionat considerând că nu este plătit suficient.

Citiţi şi:

Eleva bătută de fostul poliţist: „Îl imploram să mă lase să trăiesc!“

Scene terifiante: O elevă de liceu a fost bătută cu sălbăticie de un fost poliţist în parcul Tăbăcărie din Constanţa

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite