Constanța: Florin Harsan, omul-foarfecă de la „Românii au talent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florin Harsan (33 de ani) a făcut show la preselecţia desfășurată la Constanța pentru concursul Pro TV „Românii au talent“. Calificarea a avut loc în septembrie, la Casa de Cultură, într-o sală plină, pe care Florin a reușit s-o lase mască. Mânuind foarfecele cu viteză și siguranță uluitoare, pe un fond muzical, el a tuns două tinere în mai puţin de două minute.

Nu a ezitat să folosească trucuri pentru a câştiga admiraţia spectatorilor: uneori nici măcar nu s-a uitat la cele două modele pe care le tundea, iar rezultatul a fost absolut spectaculos. „Am spart şi un record mondial. În mod normal o tunsoare se face în 55 de secunde, eu am făcut două în aproximativ două minute“, a declarat Florin Harsan. El s-a calificat, în felicitările juriului, la etapa următoare.


image

Hairstylistul este din București, acolo unde are și o şcoală de coafor în Sectorul 3. A participat la preselecția de la Constanța, întrucât de cea de la București nu aflase la timp. Motivaţia sa este una puternică: nu are nevoie de faimă, pentru că în Bucureşti este recunoscut pentru talentul său şi are clienţi- vedete. „Vreau să îi arăt fiului meu că deşi am 33 de ani, pot încă să mă joc şi să-l învăţ că orice meserie, pe care o faci cu pasiune, contează“, a declarat omul-foarfecă pentru „Adevărul de Seară“ Constanţa.

Constănţeanca Ana Maria Bălăceanu: „Nu vreau să rămân doar «fata care l-a blestemat pe Mihai Petre»!“

Harsan are 20 de ani experienţă în hairstyling şi nenumărate premii câştigate la activ. „Primul premiu important l-am câştigat în 2003 la Sofia. Am ieşit vicecampion mondial şi am fost în total 46 de candidaţi. M-am bucurat foarte tare pentru că nu te poţi numi «profesionist» până când nu eşti în competiţie cu profesioniştii“, a afirmat hairstylistul.

Citeşte şi:

Piatra Neamţ: Lucian Darie "a schimbat lumea" la "Românii au talent"

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite