Constanţa: Vameşul nabab Eugen Bogatu rămâne în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Direcţiilor Portuare din cadrul Administraţiei Porturilor Constanţa rămâne în arest. Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) au respins astăzi recursul formulat de Eugen Bogatu.

Vameşul a atacat decizia judecătorilor Secţiei Penale a ÎCCJ, care a decis luni să emită pe numele lui Bogatu un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Astăzi, un complet de judecată format din 5 magistraţi s-a întrunit şi a analizat recursul directorului din cadrul APC Constanţa. Judecătorii au respins ca nefondată cererea formulată de Bogatu, care va rămâne în arest.

Eugen Bogatu, avere de vameş nabab: cât a strâns directorul Domeniilor Portuare

Eugen Bogatu este acuzat de favorizarea infractorului şi trafic de influenţă. În plus, spun procurorii, vameşul s-a folosit de funcţia din cadrul APC pentru a obţine sume fabuloase de bani.

Pentru câţi bani a „închis“ ochii Bogatu? Vezi aici cum se fac afacerile murdare în Portul Constanţa!

Procurorii DNA spune că vameşul s-a folosit de cunoştinţele pe care le avea în port pentru a-l face scăpat pe afaceristul libanez. Bogatu ar fi urmat să împartă „prada“ de 2.000.000 de lei cu un operator portuar şi o agenţie de shipping.

Citeşte şi GALERIE FOTO Cartierul „Bogaţilor“ din Eforie: hoteluri, vile şi sanatoriu privat

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite