Constanţa: Dispăruţi în mormântul Mării Negre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi scafandri ai firmei Hunter’s sunt dispăruţi de joi seara, iar autorităţile nu pot explica nici până acum dacă ei sunt vii sau morţi. Vremea le-a permis salvatorilor să iasă pe mare pentru puţin timp, însă cercetările nu au dus la niciun rezultat. 

Cristian Zarafu (38 de ani) şi Cătălin Ispas (26 de ani) aveau misiunea de a filma epava Medy la exterior, aşa cum a spus administratorul firmei Hunter’s, Jorj Unciuleanu.

Constanţa: Nicio veste despre scafandri dispăruţi. Operaţiunile de salvare sunt în stand-by

Colegii scafandrilor cred însă că tinerii nu aveau cum să moară, amândoi odată, dacă nu ar fi foşti prinşi în interiorul navei scufundate.

„Nu cred că acei copii mai pot fi salvaţi. Eu cred că sunt la interiorul navei“, a declarat Dumitru Dumitraşcu, şeful Grupului de Scafandri din cadrul Agenţiei Naţionale de Salvare a Vieţilor Omeneşti pe Mare (ANSVOM), fost coleg al lui Cristian Zarafu, unul dintre dispăruţi.

UPDATE Constanţa: Costum de scafandru găsit pe digul de nord din Mangalia

„Vrem să înţelegem ce s-a întâmplat cu ei, ce s-a petrecut acolo şi nu vom şti asta cu certitudine până nu îi găsim“, a mai afirmat Dumitraşcu.

Două zile de căutări cu avionul

O navă a ANSVOM a ieşit duminică dimineaţă în larg şi a ajuns până la epava navei Medy, unde au fost văzuţi, pentru ultima oară, cei doi tineri. „Geamandurile de semnalizare nu mai sunt la locul lor, au fost smulse de vânt. Altă constatare nu am mai putut face“, a precizat Ion Voicu, directorul instituţiei.

Doi scafandri au fost daţi dispăruţi în mare

Citeşte mai multe în !

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite