Constanța: Dacii strivite de monştri cu roţi de doi metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samson şi Godzilla, două Big Foot-uri gigantice, au făcut spectacol. Sute de constănţeni au asistat ieri la prima demonstraţie live de cascadorii cu maşini, realizate de o trupă din Germania.

Michael Bolton a cântat la Constanța în fața a peste o mie de fani

Constanța: Mănuși de box bătute cu 7.500 cristale Swarovski

O premieră absolută a avut loc aseară în parcarea Real 2: şapte cascadori germani au făcut acrobaţii cu maşini, în faţa a peste 300 de spectatori. Cinci Dacii luate de la Remat au fost strivite de maşinile gigant, nu înainte de a fi răsturnate şi lovite de cascadori.Show-ul a fost deschis de Alexander Neigert, şeful trupei. Acesta a făcut răsuciri cu maşina, a mers pe două roţi şi a făcut întoarceri spectaculoase, pe loc, cu maşina înclinată. Cascadoriile s-au făcut cu zeci de kilometri la oră, spre deliciul spectatorilor. „Este impresionant ceea ce reuşesc aceşti oameni să facă. Mai ceva ca în filme“, a spus Mihai Anghelescu (35 de ani).

Spectatorii cascadori

Spectatorii au avut ocazia să facă parte din show, cinci domnişoare fiind invitate să urce în maşina cu care se făceau cascadorii. „La început nu am reuşit să mergem toate cinci cu maşina înclinată, pentru că nu făceam balans cum trebuie. Dar a doua oară a ieşit şi a fost bestial“, a spus Aminia Aostăcioaie (18 ani). Spectacolul a continuat cu demontraţia lui Henri, care a trecut prin foc cu maşina, dar şi cu cea a lui Fernando (5 ani), cel mai mic cascador-acrobat profesionist. Micuţul a mers în picioare pe ATV, în echilibru pe un genunchi şi cu sora lui, Vivian, pe două roţi.

image

Christoph Fantasia şi Alexander Neigert au încheiat seara cu o demonstraţie unică. După ce Christoph Fantasia a stat pe plafonul maşinii fără costum de protecţie în timpul piruetelor şi a răsturnat o Dacie, el a făcut un salt spectaculos, de pe o trambulină, tot cu o maşină românească de la Remat, peste alte cinci rebuturi.

image

Godzilla şi Samson

Punctul culminant al serii au fost Big Foot-urile, două maşini gigant, cu roţi de doi metri diametrul şi motor de 400 de cai putere. Samson şi Godzilla s-au urcat pe două Dacii şi nu s-au lăsat până nu le-au strivit. Spectacolul cu maşini gigant se ţine până marţi, de la ora 20.00, în parcarea de la Real 2. Show-ul durează o oră şi jumătate, preţul unui bilet de intrare fiind de 25 şi 35 de lei.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite