Constanţa: Chilipiruri pentru cititorii de la malul mării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionaţii de lectură se pot bucura în următoarele două luni de publicaţii la preţuri mai mici cu până la 70%. Târgul de carte Kilipirim reuneşte peste 5.000 de titluri de carte de la 25 de edituri româneşti şi străine, cu multe oferte şi reduceri de preţuri.

Pe mesele amenajate de organizatori se regăsesc cărţi de beletristică, autoeducare, artă, arhitectură, design dar şi cărţi pentru copii.

Olga Oanţă (60 ani) răsfoieşte titlurile pentru cei mici. „Putem să le cumpărăm la nepoţei cărţi cu care să le completăm colecţia. Preţurile sunt mult mai bune decât în librării. Acest târg mi se pare că este o idee foarte bună“, spune femeia.

Ce facem în weekend la mare
Kilipirim pe malul mării; cărți cu reduceri

De altfel, la această ediţie a târgului cărţile pentru copii ocupă un loc important printre celelalte titluri. „În fiecare an, copiii şi adolescenţii sunt printre cei mai activi cumpărători de carte. Pentru ei am pregătit, în premieră anul acesta, noi «parteneri de plajă» - jocuri şi jucării de la câteva din cele mai mari branduri internaţionale prezente în România“, precizează Elena Platon, Event Manager Kilipirim.

„Mizăm pe pofta de citit“

„Am decis să facem acest târg în completarea celor de primăvară şi toamnă, desfăşurate în Bucureşti. Anul acesta aşteptăm peste 60.000 de vizitatori, numai la această ediţie. Mizăm pe pofta de citit a tuturor celor de pe litoral“, declară Marius Ursăciuc, unul dintre organizatori.

Iubitorii de lectură pot achiziţiona cărţi de beletristică la preţuri de minimum 10 lei. Cărţile de specialitate beneficiază de reduceri de preţ de aproximativ 10 procente, astfel că „Renaşterea italiană“ costă 180 de lei, faţă de 200 de lei, preţul iniţial. Tot 180 de lei costă şi „Click“, o carte despre fotografie.

Târgul se va desfăşura în acestă vară pe o suprafaţă de 250 de metri pătraţi, timp de 39 de zile, în program de 14 ore pe zi: de la 10 dimineaţa, până la miezul nopţii.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite