Constanța: Ce facem în weekend la mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile se întrec în petreceri în acest sfârșit de săptămâni, vedetele luând cu asalt litoralul din această seară.

Loredana, Anna Lesko și Anda Adam

În această vineri, în Summer Crush din Mamaia are loc un concert live susținut de Anda Adam. Artista va interpreta cele mai cunoscute piese ale sale precum „Love on you”, „Madam”, „Punan” și „Just for you”.

Cresc prețurile la cazarea de pe litoral

Tot astă seară, în cadrul unei petreceri „Made in Romanie“, Loredana deschide weekendul la Gaia Boutique Club Mamaia. Aşteptată pe scenă după miezul nopţii, Loredana este prima artistă care va concerta în clubul din Mamaia. De asemenea, Club Bamboo din Mamaia organizează sâmbătă un concert  Anna Lesko.

House în La Mania

În La Mania, sâmbătă, invitat special este Chris Simmonds, unul dintre cei mai talentați dj/producător și percuționist ai house-ului. Artistul va mixa în clubul din stațiunea Mamaia începând cu ora 01.00. În deschidere va mixa TBF, iar prețul de intrare este 20 lei.

Se redeschide Kudos

Clubul Kudos din stațiunea Mamaia se redeschide sâmbătă, 3 iulie. Distracția începe de dimineaţă şi ţine până a două zi în zori. De muzică se vor ocupa Leon, Rosario Internullo, Negru şi Mahony.

Poliţiştii recomandă rute ocolitoare spre litoral

Iar în clubul Gossip din Costinești, astăzi, invitați sunt Rynno & Sylvia, OLiX (KissFM) și Dan Fințescu (KissFM). În noaptea de sâmbătă, 3 iulie, clubul Gossip îi aduce pe Neylini, Rynno & Sylvia și Taboo Boys.

Mărgineanu și Anca Florescu

Mihai Mărgineanu va concerta astăzi la Jezoo Club & Lounge, situat în Mamaia, pe faleză, după Melody Bar. Tot astă seară, cei de la Cafe Del Mar organizează un concert live susținut de Anca Florescu alături de Trupa Cabaret. Iar Narcotic Sound, producătorii hit-ului „Mamasita”, sunt invitați astăzi în Club Vision din Neptun.

Vița de vie și Țapinarii cântă în Vamă

Formatia Vița de vie va susține astă seară un concert în Bibi Bistro din Vama Veche. Concertul este programat pentru ora 22.30, iar biletele se pot achizițona din club. Ultimul album se intitulează „Fetish” și a fost lansat în Constanța în luna mai.

În fiecare weekend şoseaua litoralului are o bandă reversibilă la Eforie

De asemenea, formația Țapinarii va susține un concert la Baza Sportivă din Vama Veche în această sâmbătă, după ora 22.00.

Târg de handmade

În zilele de 3-4 iulie, pe plaja Modern, zona teraselor, are loc un nou târg handmade. De asemenea, în acest weekedn are loc Festivalul Internațional Artensive 05 din stațiunea Mamaia. Evenimentul se desfășoară pe secțiuni - fotografie, design, graphic-design, performing sunet și imagine, instalație. Organizat de Facultatea de Arte a Universității Ovidius, festivalul este adresat artei tinere, moderne și nonconformiste.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite