Constanţa: Cel mai fierbinte weekend pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Canicula, indicele de confort termic sau radiaţiile au fost detalii pe care turiştii nu le-au luat în seamă. Aproape 200.000 de turişti sunt aşteptaţi să îşi petreacă sfârşitul de săptămână pe litoral.


Fierbe Marea Neagră! Apa a ajuns la temperaturi record de 30 de grade Celsius


„Începând de luni nu mai am niciun loc liber în hotel. Tariful este de 150 de lei pe noapte pentru o cameră dublă, iar micul dejun nu este inclus“, a declarat Dumitru Ivănescu, administratorul hotelului Doina din staţiunea Mamaia.

Litoralul, afectat de valul canicular ce a dat foc Rusiei

Deja, toate drumurile care duc spre litoral sunt aglomerate. La punctul de taxare de la Feteşti - Cernavodă s-au format coloane de maşini de sute de metri.

La mare, singurul refugiu este apa, care a ajuns la temperaturi de 30 de grade Celsius, cele mai mari înregistrate în ultimii ani.

Berea este un „accesoriu“ nelipsit pentru turişti.

Permanenţa pe plaje

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (ABADL) asigură turiştii că personalul instituţiei va sta la dispoziţia lor ptr acţiuni de control şi intervenţie. „Au fost stabilite trei zone de intervenţie: Năvodari - Mamaia - Constanţa, Eforie - Costineşti şi Olimp - Vama Veche", a declarat Cătălin Anton, responsabilul de comunicare din cadrul ABADL.


Turistii pot face sesizări şi reclamaţii cu privire la aspectul plajelor, dar şi la serviciile de pe plajă la numarul de telefon: 0241.552.080, dar şi la adresa de e-mail: dispecer@dadl.rowater.ro.

„Problemele pe care turiştii le pot sesiza se referă la accesul pe plajă, la starea de curăţenie, dotarea plajelor cu coşuri de gunoi, prezenţa algelor, prezenţa corpurilor ascuţite şi dure - cioburi, sticle sparte, sârmă, pietre, lemn, bucăţi de metal, etc", a mai spus Cătălin Anton.






image
image
image
image
image
image
image
image


Programul “O săptămână la mare” dă rateuri

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite