Constanţa: Bronzarea organică - o nouă modă în rândul turiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oricine poate arăta ca proaspăt întors dintr-o vacanţă exotică după ce scoate din buzunare 60 de lei. Bronzarea organică se poate realiza în cinci minute, în zona piaţetei Cazinoului din staţiunea Mamaia şi pe faleza din dreptul plajei „10 steaguri“ din Costineşti.

Cine n-ar vrea ca măcar o dată în viaţă să se bronzeze în cinci minute  cât într-o săptămână de stat la soare?

Persoanele care vor să aibă o piele bronzată, dar nu au reuşit să petreacă prea multe ore pe plajă, pot recurge acum la bronzarea organică. La doar câţiva paşi de piaţeta Cazino din staţiunea Mamaia îşi are punctul de lucru o firmă din Bucureşti care se ocupă cu bronzarea organică.

„Afişează un bronz intens şi strălucitor, atât pe plajă, cât şi în timpul liber. Singura metodă de bronzare naturală care necesită o singură şedinţă“, încearcă să ne convingă Daniela Dinu (23 de ani). Ea este cea care preia clienţii care vor să-şi coloreze pielea, îi întreabă dacă au urmat instrucţiunile înainte de a veni la şedinţa de bronzat, dacă au vreo alergie etc.

„Singura condiţie este ca înainte de bronzare,  să se realizeze un peeling pentru a îndepărta celulele moarte, astfel încât pigmentul să-şi facă efectul direct pe celulele vii, obţinându-se astfel un bronz mult mai durabil“, explică tânăra. În ceea ce priveşte bronzarea feţei, aici este necesară o demachiere înainte de aplicarea spray-ului minune.

Bronzare naturală pe bază de trestie de zahăr şi aloe vera

Daniela spune că spre deosebire de alte metode de bronzat, bronzarea prin pulverizare nu este toxică, are un miros plăcut şi nu pătează hainele, iar bronzul obţinut este uniform, fără pete. În plus, a precizat ea, această metodă de bronzare este „complet naturală“.

Procedeul constă în pulverizarea, cu un aparat special, a unei soluţii pe bază de trestie de zahăr şi aloe vera, care va colora instant pielea într-o nuanţă cât mai naturală.

Constanța: Candidatele pentru Miss Hostess au încins atmosfera. Ținute sexy și reclame nonconformiste

Metoda nu are contraindicaţii, fiind recomandată inclusiv femeilor însărcinate şi copiilor. „Cei care vor să se bronzeze trebuie doar să nu facă duş timp de opt ore de la aplicarea soluţiei. În rest, nu au niciun fel de alte contraindicaţii“, a precizat Daniela.

Singurul dezavantaj  este că bronzul nu durează decât în jur de 7-12 zile, în funcţie de procesul de regenerare celulară al fiecărei persoane în parte.



Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite