Constanța: Candidatele pentru Miss Hostess au încins atmosfera. Ținute sexy și reclame nonconformiste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miss Hostess este Alexandra Iutu, în vârstă de 19 ani. Tânăra din Constanţa a ademenit juriul printr-o ţinută sexy şi cu o reclamă la prezervative.

Concursul Miss Hostess organizat aseară a fost o ultimă ocazie din această vară a lumii mondene a Constanţei să îşi etaleze ţinutele vaporoase de sezon şi să servească la marginea piscinei o cupă de şampanie.

Caravana Miss Hostess, care beneficiază de sponsori din domeniul maşinilor puternice, a debutat la Mamaia, urmând opriri în mai multe oraşe ale ţării. Showul a fost dublat de maşini tunate şi de noul concept „fun casino“. Un concert live susţinut de Dana Nălbaru a condimentat evenimentul.

image

Astfel, atent selecţionate cu o zi în urmă, nouă tinere din Constanţa, o parte dintre ele la prima confruntare cu jobul de hostess, au apărut în faţa juriului format, printre alţii, din Tania Budi, Alexandru Măzare şi Daniel Onoriu, campionul naţional absolut de viteză în coastă. Pe marginea piscinei Hotelului Laguna, fetele au fost supuse unor probe – rochii de seară, costume de baie şi prezentarea unui produs.

image

Tania Budi și Alexandru Mazăre s-au amuzat copios la concurs.

Vrăjit de concurente

Prezentatorul showlui a fost Liviu Vârciu, care a pozat în bărbatul etern îndrăgostit şi s-a lăsat sedus de toate concurentele. Cu bâlbe, greşeli sau omisiuni, Liviu totuşi s-a descurcat în faţa tinerelor care s-au îngrămădit să-l impresioneze. „Am plecat din Constanţa şi s-a ales praful de mine. Uite ce am lăsat acasă!“, a declarat Liviu Vârciu, înconjurat de cele nouă tinere candidate la titlul de hostess.

Fetele au apărut una câte una în faţa juriului, etalându-şi mai mult ţinutele. Proba decisivă – de prezentare a unui produs a fost şi cea mai savuroasă. Concurente şi-au ales să facă reclamă la produse cosmetice, bijuterii, colecţie de modă. Din cauza emoţiilor, bâlbele au fost inerente.

image

Pictorial în Playboy

Cea mai îndrăzneaţă dintre concurente, Alexandra Iutu, în vârstă de 19 ani, a propus o reclamă la prezervativ. L-a topit pe Liviu Vârciu, jucându-se în faţa juriului. În plus, Alexandrei costumaţia sexy i-a adus puncte în plus. A câştigat titlul de Miss Hostess, alături de multe alte premii tentante, printre care un pictorial în Playboy.

image

Liviu Vârciu, vrăjit de Alexandra.

„Am venit să câştig şi am reuşit. Este un premiu important pentru cariera pe care vreau să o urmez“, a spus Alexandra, care până la vârsta de 19 ani are la activ numeroase prezentări de modă. 

image

Liviu Vârciu, rușinat că a primit cadou un prezervativ.

Pe locul al doilea s-a clasat Andreea Bobodel, iar pe al treilea Mihaela Vîjăială. La finalul showului, fetele au fost invitate să sară în piscină, pentru a sărbători evenimentul, însă a fost mult prea frig pentru a le face pe plac organizatorilor.

Ce înseamnă hostess

„Hostess este o activitate prestată în special de fete frumoase, care au menirea de a interacţiona cu invitaţii, vizitatorii unui eveniment - târg, expoziţie, concert, lansare produs“, a explicat Graţian Sonu, organizator. „Persoanele care practică acest job au un aspect fizic plăcut, sunt zâmbitoare, întreţin buna desfăşurare a unui eveniment“.

image

Câștigătoarele de la Constanța.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite