Constanţa: Adventistul care şi-a ucis soţia, trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus trimiterea în judecată a lui Vasile Câniparu, de 39 de ani, adventistul care şi-a incendiat soţia în propria maşină, în localitatea Vadu.

Câniparu a fost cercetat în stare de arest preventiv pentru omor calificat şi deosebit de grav, infracţiune pentru care legea prevede pedeapsa închisorii pe viaţă sau de la 15 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi.

Constanţa UPDATE: Crimă pasională printre adventiştii de Ziua a Şaptea

El a mărturisit anchetatorilor că în seara zilei de 8 noiembrie, în jurul orei 22.00, în familia lui s-a iscat o ceartă din cauza achiziţionării unui autoturism.

Constanţa: Poziţia Bisericii Adventiste faţă de gestul bărbatului care şi-a ucis soţia

Supărată, femeia a ameninţat că îl va părăsi şi va lua şi copiii cu ea. Atunci, bărbatul şi-a ieşit din minţi şi a lovit-o în cap pe femeia cu care era împreună de 16 ani şi cu care avea doi copii cu o cheie pentru îndoit fier-betonul. „Inculpatul a ucis-o prin cruzimi pe soţia sa, Lavinia Câniparu, de 32 de ani, pe care a lovit-o în mod repetat cu o unealtă metalică tip cheie de îndoit fier-betonul în zona capului şi i-a provocat multiple fracturi craniene cominutive şi de membre, cu consecinţa hemoragiei şi dilacerării meningo-cerebrale“, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Detalii terifiante

După ce a lovit-o, bărbatul a târât-o circa 45-50 de metri prin curte până la garaj, a urcat-o pe bancheta autoturismului din cauza căruia s-a pornit cearta, a transportat-o la marginea localităţii Corbu, iar acolo a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc. Cadavrul victimei s-a carbonizat în mare măsură, la fel ca şi autoturismul ce constituise mărul discordiei conjugale.

În urma analizelor de laborator efectuate după necropsie s-a stabilit că sângele victimei nu conţinea carboxihemoglobină. Cu alte cuvinte, la momentul incendierii aceasta era deja decedată.

Dosarul a fost trimis spre soluţionare la Tribunalul Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite