Constanţa UPDATE: Crimă pasională printre adventiştii de Ziua a Şaptea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Câniparu (40 de ani) şi-a lovit soţia Lavinia (32 de ani) cu un levier în cap, în timp ce femeia pregătea cina. Urmele crimei au fost descoperite de fiul lor cel mare de 11 ani.

Planul pus la cale de Vasile Câniparu i-a îngrozit pe toţi. După ce şi-a lăsat partenera de viaţă inconştientă şi i-a pus trupul pe bancheta din spate a maşinii, bărbatul a luat un bidon cu benzină, s-a urcat la volanul autoturismului şi a plecat spre Corbu.

Constanţa: Poziţia Bisericii Adventiste faţă de gestul bărbatului care şi-a ucis soţia

Bărbatul a oprit maşina pe câmp, între localităţile Vadu şi Corbu. A turnat combustibilul peste trupul soţiei sale şi peste maşină, apoi a dat foc. Bărbatul a privit cum maşina arde ca o torţă, iar după ce s-a asigurat că flăcările au distrus totul, s-a predat, în jurul orei 23.15.



Între timp, băiatul cel mare al familiei de adventişti, Andrei (11 ani), a fost cel care a descoperit în casă urmele crimei. Băiatul a intrat în camera în care a fost ucisă mama sa.

Constanta

Femeia omorâtă în autobuz cu 20 de lovituri de cuţit vroia să-şi abandoneze copiii şi soţul

„Cei doi băieţi aşteptau să li se pună masa. Când a văzut că mama lor întârzie cu masa, a mers să vadă ce s-a întâmplat şi atunci a găsit camera plină de urme de sânge“, povesteşte Mariana Vilău, mama Laviniei.



„Avea idei fixe“

Ea spune că maşina achiziţionată de cei doi soţi a reprezentat un nou motiv de ceartă pentru cuplu. Carnetul de şofer obţinut de femeia în urmă cu aproape un an l-a nemulţumit pe bărbatul care refuza ca soţia lui să se descurce singură. „Fiica mea era croitoreasă, lucra acasă. Avea grijă de cei doi copii, iar când avea timp, ieşea la alergat. El nu suporta să o vadă că se îngrijeşte mereu“, este de părere mama femeii arse de vii.



Marian Vilău este sigură că ginerele său a vrut să acopere urmele crimei sale. „Ştiu că fiica mea era încă în viaţă când a fost incendiată. A simţit tot“, spune îngrozită mama Laviniei. Ea crede că ginerele său a pus la cale un plan diabolic, de răzbunare. „În orice familie mai există şi certuri, dar Vasile exagera. Când fata mea i-a spus că divorţează, şi-a ieşit din minţi“, crede Mariana Vilău.

Citeşte mai multe în Adevărul de Seară!

Constanta
Constanta
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite