Constanţa: Administrator în comă folosit de clanul Băhăian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Muscaliuc a fost folosit de asociaţii lui Sergiu Băhăian, Dan Negureanu şi Gheorghe Teleagă ca paravan pentru înfiinţarea SC Kepfer 2004, prin care s-au dat trei ţepe în valoare de miliarde de lei.

În anul 2007 poliţiştii constănţeni primeau dosarul 2038/P/2006 privindu-l pe Marius Muscaliuc, administratorul firmei Kepfer. Constănţeanu era învinuit că a prejudiciat Nelcom Impex SRL şi A.F. Roman din Satu Mare cu 97.588 lei şi SC Coremans SRL din Arad cu 376.898 de lei.

O nouă pistă pentru anchetatori

Cu toate că a locuit mai bine de 20 de ani la adresa din strada Topolog numărul 4, unealta asociaţilor lui Băhăian, Negureanu şi Teleagă este necunoscută vecinilor săi. Mama sa, Iohana Căliceanu, este plecată la muncă în Spania, iar vecinii strâmbă din nas susţinând că se ocupă cu prostituţia şi că din cauza ei s-au trezit de nenumărate ori cu Poliţia în bloc. „Am auzit că ar fi avut un fiu. Zicea ea că e internat în spital şi îl îngrijeşte.

Nu ştim cum a ajuns în spital“, spun vecinii

Circumstanţele morţii lui Marius Muscaliuc sunt suspecte şi deocamdată nu se ştie cum au ajuns locotenenţii lui Sergiu Băhăian să se folosească de buletinul unui tânăr în comă, şi el o posibilă victimă. „Vom investiga aceste informaţii ca pe o posibilă pistă în cazul Băhăian“, a precizat adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Constanţa, comisar şef Dorin Colidiuc. 

Citeşte şi:
Constanţa: Sergiu Băhăian rămâne în arest

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite