Marius Ionuţ Magda, poliţistul demisionar de la Transporturi care şi-a ucis mama, îşi petrece ziua de naştere după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul este arestat pentru omor calificat deoarece vineri, 31 martie, şi-a măcelărit mama. Femeia de 62 de ani a fost ucisă în patul ei.

Marius Ionuţ Magda, poliţistul demisionar de la Transporturi care şi-a ucis mama, îşi petrece ziua de naştere după gratii. El împlineşte miercuri, 4 aprilie, vârsta de 30 de ani. Magda va rămâne încarcerat, fiind arestat pentru 29 de zile şi, dată fiind gravitatea faptelor şi antecedentele penale, precum şi faptul că abia fusese eliberat condiţionat, nu va mai ieşi din puşcărie pe perioada procesului.

Citeşte cum s-a întâmplat


Fostul poliţist de la Transporturi a stat în libertate numai câteva zile. El ieşise din închisoare la 22 martie, fiind scutit de restul pedepsei de 2 ani pentru tentativa de viol comisă asupra unei eleve de liceu în octombrie 2010.

Ce spune tatăl fetei pe care poliţistul a încercat s-o violeze

Consumator înrăit de droguri, Marius Ionuţ Magda s-a certat vineri cu mama lui, Zoe, cea care îl susţinea moral şi material. După ce a măcelărit-o, a stat în casă cu cadavrul mamei sale mai bine de 12 ore. Apoi a încercat să-şi taie venele, dar rănile nu i-au pus viaţa în pericol.

Fratele femeii a anunţat autorităţile când a văzut că Zoe Magda nu îi mai răspunde la telefon. Oamenii legii au spart uşa apartamentului din zona ICIL. „El era în dormitor cu venele tăiate şi femeia era moartă. În zona gâtului avea mai multe tăieturi", a declarat procurorul de caz Andrei Bodean, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Aşa îl apăra mama pe Marius Ionuţ Magda

Marius Ionuţ Magda a spus anchetatorilor că nu vrea să dea declaraţii despre ceea ce a făcut.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite