„E bună câteodată și pedeapsa cu moartea. Polițistul o putea ucide pe fata mea. Noroc că are pojar și n-a fost la școală“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia Biancăi Leucă, fata pe care a încercat să o violeze Marius Ionuţ Magda, fostul poliţist de la Transporturi, este în stare de şoc când a aflat că bărbatul şi-a omorât mama.

Tatăl Biancăi, Cătălin Leucă, spune că fata lui a avut noroc că nu s-a dus la şcoală în ultima săptămână fiind diagnosticată cu pojar.  „Trebuia să ne anunţe şi pe noi că a fost eliberat. Dacă fata mea mergea la şcoală o omora şi pe ea şi pe mama lui. Nu m-a crezut nimeni în urmă cu doi ani că ăsta e în stare să omoare oameni. Acum uitaţi ce s-a întâmplat!“, spune bărbatul.

Cătălin Leucă

Cătălin Leucă

Salvată de... pojar

Bianca Leucă (18 ani) este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Energetic din Constanţa. În ultima săptămână ea a stat acasă, întrucât are pojar.
Fosta victimă a poliţistului ucigaş a a aflat întâmplător de faptul că bărbatul care a încercat s-o violeze în urmă cu doi ani ziua în amiaza mare într-un parc din Constanţa este în libertate. „Fata mea era pe calculator şi a citit pe site-uri de faptul că el e liber“, spune Constantin Leucă. Atunci, fata a revenit la veche stare pe care a avut-o atunci când a fost agresată de Marius Ionuţ Magda.

Victima nu a primit niciun ban de la atacator. Ea trebuia să primească despăgubiri în valoare de 8.000 de euro şi cheltuieli de judecată. „Am auzit de la cunoscuţi că mama lui a făcut împrumut, dar nouă nu ne-a dat niciun leu. A făcut împrumut să-şi ţină fiul în puşcărie. Am aflat că ea mânca pâine cu ceapă acasă şi lui îi ducea în închisoare doar salam de Sibiu“, spune Cătălin Leucă.

Marius Ionuţ Magda a fost reţinut

Evacuată de judecător din sală

Mai mult decât atât, Zoe Magda nu a luat legătura niciodată cu victima băiatului ei sau cu părinţii ei. În schimb, spune tatăl Biancăi, pe toată perioada procesului, mama lui Magda o făcea pe eleva agresată de fiul ei „curva dracului“. „Nu se oprea decât atunci când judecătorul de şedinţă o evacua din sală“, povesteşte Cătălin Leucă.

Bărbatul crede că dacă agresorul era ţinut mai mult în puşcărie şi nu era eliberat condiţionat mama lui ar fi scăpat. Spune că cel puţin zece ani el şi familia lui pot sta liniştiţi, dar se teme că bărbatul care a încercat să-i omoare fata s-ar putea răzbuna. „E bună şi pedeapsa cu moartea câteodată!“, dă el sentinţa.

Poliţistul-violator şi-a măcelărit mama

Marius Ionuţ Magda (29 de ani) a lucrat la Poliţia Transporturi până în mai 2009, când şi-a dat demisia pe motiv că este prost plătit. În octombrie 2010, el a atacat o elevă de liceu în Parcul Tăbăcărie, în plină zi, şi a încercat să o violeze.

image


În iunie 2011, Marius Ionuţ Magda a fost condamnat de Judecătoria Constanţa la doi ani de închisoare pentru tentativa de viol. La 12 martie 2012 a cerut eliberarea condiţionată, iar la 22 martie, judecătorii de la Tribunalul Constanţa au decis să-l scutească de restul de pedeapsă.


Vineri seara şi-a omorât mama cu multiple lovituri de cuţit. După ce a măcelărit-o, Marius Ionuţ Magda a stat în casă cu cadavrul mamei sale mai bine de 12 ore. Apoi a încercat să-şi taie venele, dar rănile nu i-au pus viaţa în pericol. El a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite