Astăzi a fost înmormântată Lara Şaban, iubita politicianului turc care a fost găsită moartă pe câmp FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform religiei musulmane, tânăra ar trebui înhumată în aceeaşi zi în care a fost găsită moartă, însă acest lucru nu a fost posibil întrucât a fost nevoie să se facă o autopsie şi alte proceduri.

Lara Şaban (27 de ani), tânăra din Constanţa care a fost dată dispărută la începutul lunii mai, a fost găsită moartă într-o pădure din Năvodari, marţi dimineaţă. Cazul ei are toate ingredientele unui film cu final tragic. Tânăra de 27 de ani trăia de mai mult timp în Turcia, acolo unde cunoscuse un influent om politic, Huseyn Sipahi, căsătorit şi cu copii, angajat la Primăria Istanbulului.

GALERIE FOTO DE LA ÎNMORMÂNTAREA LAREI ŞABAN


În urmă cu 3 ani, Lara a adus pe lume o fetiţă, rod al relaţiei extraconjugale cu Huseyn. În ciuda situaţiei sale maritale, politicianul turc avea o grijă deosebită de amanta şi de fetiţa sa. Tânăra era copleşită cu bani şi cadouri extravagante, ducând o viaţă extrem de luxoasă. Iar când venea în Constanţa să-şi viziteze familia, Lara epata cu starea ei financiară. Era mondenă şi trăia pe picior mare, cheltuind sume uriaşe în localurile de noapte, deplasându-se cu un autoturism de lux, Porsche Panamera, care costă circa 150.000 de euro.

Tânăra dispărută în Constanța a fost găsită moartă. Cadavrul, descoperit pe câmp, era înfăşurat în folii de plastic

image
image
image

Principalii suspecţi de uciderea Larei Şaban vor să fie testaţi cu poligraful. Ei susţin că sunt nevinovaţi


Ultima călătorie

Ultima dată, Lara a venit acasă la începutul lunii mai. A călătorit cu un avion pus la dispoziţie de iubitul ei, Sipahi. Ea îşi luase şi fetiţa şi era însoţită de o prietenă care juca şi rolul de bonă. La Constanţa, Lara avea un apartament ultracentral în blocul-turn de la intersecţia străzii Mircea cel Bătrân cu bulevardul Ferdinand, situat pe esplanada plajei Modern. Ea intenţiona însă să cumpere încă un apartament în cartierul Tomis Nord, pe care iniţial a spus că-l achiziţionează pentru mama sa. La sosirea ei în Constanţa, familia a aflat însă că Lara şi-a schimbat planurile. Apartamentul urma să fie cumpărat de Lara cu banii jos, 122.000 de dolari, dar ar fi fost trecut pe numele ei. Acest lucru i-a supărat extrem de tare pe membrii familiei.

Locul unde a fost găsit cadavrul tinerei femei

Ziua dispariţiei

Lara Şaban a fost văzută ultima dată în ziua de 3 mai. Ea şi-a lăsat acasă copilul cu prietena sa, pentru că trebuia să se vadă cu mama şi fratele ei. Întâlnirea era stabilită la terasa Zodiac de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanţa, aproape de locul unde se afla apartamentul vizat. Familia ei avea să declare că Lara n-a mai ajuns la întâlnire.



image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite