Hagi își mai face un complex turistic pe litoral. Zona aleasă este pe malul Lacului Siutghiol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regele fotbalului românesc își extinde afacerile în turism. De data aceasta, Gheorghe Hagi alege să își construiască un complex turistic în Constanța, la limita cu stațiunea Mamaia, pe malul Lacului Siutghiol.

Edilii orașului vor vota la ședința de Consiliu Local de vineri, 27 iulie, un Plan Urbanistic de Dezvoltare prin care se modifică întreaga configurație a loturilor din zona Campusului Universitar pentru a se crea acces la viitorul imobil.

Clădirea va fi situată aproape de baza nautică CERONAV, pe malul Lacului Siutghiol și va avea demisol, parter și două etaje. Destinația acesteia va fi de agrement, alimentaţie publică şi cazare turistică.

Hagi, om de afaceri de punctaj maxim

Complexul lui Gheorghe Hagi va fi situat pe un teren în suprafață de 2.500 de metri pătrați. Municipalitatea face precizarea că aceasta este suprafața din acte, dar de fapt, conform măsurătorilor, terenul are în plus aproape 21 de metri pătrați - mai exact 2.520,76 de metri pătrați.

Terenul este deținut de Hagi împreună cu soția sa Marilena. Soții mai dețin un hotel de 4 stele din stațiunea Mamaia, Iaki, ce este deschis tot timpul anului. Gheorghe Hagi a mai construit o academie de fotbal la Ovidiu, ce este în plină expansiune.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite