EXCLUSIV Momente dramatice de pe Costa Concordia surprinse de un supravieţuitor din Constanţa GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Bănescu, un fost înotător, care în prezent este profesor de fitness pe nava Costa Concordia care a naufragiat vineri, a postat în urmă cu puţin timp poze din timpul naufragiului.

Cele trei imagini care suprind imagini din timpul naufragiului sunt intitulate „Haos“, „Concordia“ şi „Naufragiu“.
Alexandru Bănescu a fost înotătător de performanţă la clubul Farul din Constanţa. „A fost campion la nivel de juniori“, spune despre el Ilie Floroiu, directorul Clubului Farul Constanţa.

Click pe imagini pentru galerie foto

Fostul campion s-a retras însă din viaţa sportivă din cauza unei malformaţii la inimă. Aşa se face că s-a îmbarcat pe nava de croazieră Costa Concordia.
Tatăl lui, Victor Bănescu, preşedintele Clubului de ciclism Constanţa, este cel mai fericit tată de pe Pământ. Bărbatul spune că a fost sunat de fiul lui imediat după ce s-a auzit bubuitura pe vas: „Este o problemă. Cred că ne scufundăm“, a spus el mamei sale. Apoi, convorbirea s-a întrerupt. După un timp, a sunat din nou şi şi-a anunţat părinţii că este sănătos. „A fost panică mare“, i-a povestit el tatălui.
Costa Concordia, principala navă a flotei Costa Grogiere, transporta peste 4.200 de oameni când a lovit stâncile, vineri, chiar în momentul când mulţi dintre pasageri se pregăteau să ia cina.

EXCLUSIV Un supravieţuitor de pe Costa Concordia: „Bărbaţii se luptau să ajungă la bărcile de salvare“

Membru în echipajul navei Costa Concordia: „Noi ne-am făcut datoria. Cei care au murit au sărit în apă“


image
image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite