EXCLUSIV Supravieţuitori pe Costa Concordia: „Vom pleca într-o nouă croazieră!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liliana Stoian împreună cu familia ei. Arhivă personală
Liliana Stoian împreună cu familia ei. Arhivă personală

Liliana Stoian, un pasager din Bucureşti, spune că deşi atât ea cât şi familia ei au trecut prin clipe de coşmar, vor încerca în viitor o altă aventură pe mare. Acum, ei merg la psiholog pentru a uita noaptea naufragiului.

Săptămâna trecută, Costa Crociere, compania care este proprietara navei Costa Concordia care a naufragiat pe 13 ianuarie 2012 a plătit despăgubirile turiştilor.
Liliana Stoian a primit în cont atât ea cât şi ceilalţi membri ai familiei sumele plătite ca despăgubire pentru clipele de groază prin care au trecut odată cu naufragiul. Aceşti bani reprezintă şi despăgubirile primite pentru bunurile pe care le-au pierdut.

Alexandru Bănescu, supravieţuitorul de pe Concordia: „Plec pe mare ca să-mi înving teama!“


Survivor on Costa Concordia : „The signal for evacuation came too late“

A fost pe croazieră împreună cu soţul şi cei doi copii: de 13, respectiv de 15 ani. Era ultima zi de vacanţă când vasul de lux s-a scufundat. „Ne-am pierdut hainele, bijuteriile, aparatele foto, telefoanele, un laptop“, spune ea. A reuşit să salveze un singur aparat foto. A surprins imagini din timpul naufragiului, însă nici până în prezent nu a avut curajul să se uite la ele.
Cu toate acestea, vor să uite clipele dramatice prin care au trecut şi spun că vor pleca într-o nouă croazieră.




Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite