Femeia din Techirghiol împuşcată de medicul-pistolar a murit la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia împuşcată a fost operată de două ori
Femeia împuşcată a fost operată de două ori

Femeia din Techirghiol împuşcată în cap de către soţul său, fost angajat al MAI, a murit sâmbătă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Aurelia Stroia (61 de ani) se afla internată la secţia de Terapie Intensivă a unităţii medicale.

Procurorii care instrumentează cazul au precizat că, în urma decesului femeii, încadrarea juridică a faptei pentru care este cercetat soţul ei se va schimba din tentativă la omor calificat, în tentativă de omor calificat.
Femeia a fost împuşcată în cap, în noaptea de miercuri spre joi, de către soţul ei, Gheorghe Stroie, de 65 de ani, fost angajat al MAI. El s-a pensionat în urmă cu mai mulţi ani.
Cei doi îşi construiau o casă la Techirghiol. Obişnuiau să-şi petreacă acolo toate weekend-urile.

„Da, am vrut s-o omor. Dar nu ştiu de ce.“ Mărturii surprinzătoare: medicul-pistolar al Poliţiei îşi lăuda mereu nevasta

Bărbatul a tras de la mică distanţă, cu un pistol cu glonţ TT pe care îl deţinea legal. Glonţul a lovit-o pe femeie în zona maxilarului şi a ieşit pe lângă urechea dreaptă, aceasta fiind operată, joi, de două ori. Medicii au spus iniţial că viaţa femeii nu a fost pusă în pericol.

Un fost angajat MAI şi-a împuşcat nevasta în gât. „Nu-mi pot explica de ce am apăsat pe trăgaci!“, a spus el anchetatorilor

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite