Cea mai mare și mai lungă petrecere latino, timp de 10 zile, la Mamaia și Vama Veche

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de vineri și până pe 15 august, pe litoral se desfășoară două mari festivaluri de salsa, găzduite de stațiunile Mamaia și Vama Veche.

În perioada 6-8 august, Afrolatino va organiza la Mamaia spectacole, lecții de dans și petreceri de salsa cu demonstrații ale unor dansatori internaționali. Invitat special este Albert Torres, cel mai mare promotor al muzicii salsa în lume, producător al unor filme precum „Dance with me“, „Mambo Kings“ și co-producător a peste 40 de evenimente de salsa în lume.

Jurgis Kairys, unul dintre cei mai faimoşi piloţi acrobaţi ai lumii, face spectacol la Mamaia

Wilmark, în Vama Veche

Evenimentul  Vama Veche Salsa Week Worksop 2010, organizat de Wilmark, se va desfășura în perioada  9 - 15 august. Ziua, vor avea loc ateliere și cursuri de salsa pe plajă, iar seara, reprezentații ale dansatorilor străini.

Vedete pe litoral - Ja Rule, Fatboy Slim și Tiesto 

Wilmark Rizzo Hernandez  va încinge atmosfera în toate serile de petrecere. Workshop-urile de salsa vor fi susținute de către Los Pambos (Bulgaria), Manuel Mascarell (Spania), Pasty& Evelyn, Kaytee, Vanessa Diaz și Wilmark (România) împreună cu dansatorii săi de la  „Wilmark Academia de Baile”. Muzica va fi asigurată de patru DJ  experți în ritmuri latino. 

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite