Constanţa: Bizar: Interlopul în libertate, martorii reţinuţi UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răsturnare de situaţie în cazul unui clan interlop din Năvodari: în timp ce suspecţii au fost puşi în libertate, martorii care au depus declaraţii în favoarea lor sunt reţinuţi pentru mărturie mincinoasă.

Procurorii anchetau iniţial o tentativă de omor, comisă de membrii clanului însă au fost nevoiţi să schimbe încadrarea faptei comise de gruparea condusă de Cristian Fălcuş, zis „Ipu“, din cauza declaraţiilor neadevărate ale martorilor, date în faţa judecătorilor. În timpul audierilor, cei nouă martori au precizat că a fost doar o altercaţie, un scandal banal. Pe baza acestor declaraţii membrii clanului au fost învinuiţi în final doar de lovire şi ultraj.

Nouă martori mincinoşi


Drept urmare, „Ipu“ şi complicii săi, fraţii Nicolae şi Mircea Slabu Purcăreaţă şi Dănuţ Constantin Lazăr, au fost puşi în libertate, în luna iulie, considerându-se că fapta lor, de a bate cu bestialitate doi tineri, Alexandru Terente şi Ionuţ Sbârcea, nu prezintă pericol social.

Procurorii au reuşit să demonstreze că martorii au denaturat faptele, relatând complet diferit cele petrecute. Ieri după-amiază, martorii, Alexandru Terente, Lucian Iorga, Ciprian Dănuţ Marica, Victor Ilie Bălan, Cristian Popa, Ciprian George Olteanu, Andreea Elena Poteraş, Florentina Asan şi Lăcărmioara Valentina Bunda au fost reţinuţi pentru săvârşirea, în concurs ideal, a infracţiunilor de mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului. Cei nouă se află la acest moment în faţa magistraţilor care vor decide dacă îi vor aresta sau nu.

Citiţi şi:

Interlopul constănţean Cristian Fălcuş pus în libertate

EXCLUSIV Unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi ai Constanţei a fost reţinut aseară

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite