EXCLUSIV Unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi ai Constanţei a fost reţinut aseară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristian Fălcuș, zis Ipu, șeful unui clan de interlopi din Năvodari și implicat în numeroase reglări de conturi, a fost reținut aseară în Timișoara.

Interlopul a fugit din Năvodari după ce în urmă cu două săptămâni a fost implicat într-o tentativă de omor, victima fiind spintecată cu o sabie. Polițiștii, împreună cu ofițeri ai Serviciului de Informații și Protecție Internă, au operat seara trecută și alte rețineri din rândul anturajului lui Ipu, toți suspecții fiind în acest moment în drum spre arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.

Fălcuș a fost implicat și în tentativa de omor comisă asupra omului de afaceri Liviu Bamburic, dar și în reglarea de conturi din anul 2007, când interlopii au încercat să-l ucidă pe Cristian Marian Gheorghiu, zis Cristel, pe strada Atelierelor.

UPDATE  ora 12.00 Interlopul va fi adus din Timişoara în arestul IPJ Constanţa. După ce va fi adus în arestul IPJ Constanţa, suspectul va fi prezentat în faţa magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

UPDATE ora 15.00 „Fălcuş a fost reţinut aseară în Timişoara, în urma unor percheziţii“, a declarat Radu Croitoru, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa.
Poliţiştii spun că în pararel au fost efectuate alte trei percheziţii în localitatea Năvodari. Trei suspecţi au fost reţinuţi, printre care şi unul dintre fraţii Lazăr. Unul dintre suspecţi a reuşit să fugă şi este căutat de poliţişii din judeţ.
UPDATE
ORA 18.00 Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa îl audiază chiar în acest moment pe „Ipu“.
„Clientul meu a fost reţinut pentru o infracţiune probabil săvârşită în urmă cu trei săptămâni“, a declarat Ion Cristian, apărătorul lui Fălcuş.

Vom reveni cu amănunte!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite