UPDATE Reglare de conturi cu macete şi pistoale în Constanţa (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de 15 persoane au fost implicate duminică seara într-o răfuială care s-a produs între două clanuri de interlopi. Participanţii s-au bătut pe strada Tulcei.

UPDATE Deşi s-au făcut audieri toată noaptea, nici un interlop nu a ajuns în faţa magistraţilor pentru a fi arestat. Surse din rândul anchetatorilor au spus că interlopii au refuzat să depună plângeri sau să spună dacă i-au recunoscut pe cei care i-au agresat. Principalii suspecţi sunt membrii grupării Băncuţă, din Brăila, mutaţi în Constanţa în urmă cu mai bine de un an, în urma unei serii de reglări de conturi cu o altă bandă de interlopi brăileni şi care s-a soldat cu moartea unei persoane.

Război cu focuri de armă în plin centrul Constanței

În timpul altercaţiei, corespondentul Realitatea Tv, care filma scenele dintre cele două tabere, a fost atacat şi lovit de interlopi. Poliţiştii nu cunosc încă nici motivul răfuielii de duminică seara însă au două ipoteze: fie îşi dispută sferele de influenţă din oraş fie au de recuperat bani unii de la alţii.

Scandal cu bâte,cuţite şi ameninţări cu procese între clanurile de ţigani din Timişoara

image

Membrii celor două clanuri interlope adverse s-au lovit, au tras focuri de armă şi au folosit macete. Doi bărbaţi au fost răniţi în urma reglării de conturi, cei doi fiind duşi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Unul dintre ei a fost rănit cu o sabie iar cel de-al doilea împuşcat în zona umărului cu un pistol cu bile. Cel mai grav rănit este Marcel Chiujdea care a fost ţinut peste noapte sub supravegherea cadrelor medicale.

Scandalul a luat sfârşit după sosirea echipajelor de Poliţie. Oamenii legii cercetează cazul pentru a afla motivele care au condus la declanşarea bătăii.

Interlopii au păzit spitalul

Mai mulţi membri ai grupărilor interlope din Constanţa s-au adunat în curtea spitalului pentru a afla veşti despre cei doi răniţi în altercaţia de pe strada Tulcei. Pentru a preveni o nouă încăierare, în zonă au fost trimise mai multe echipaje de Poliţie şi trupele DIAS. Răniţii au refuzat să facă orice fel de declaraţii.

Şase suspecţi au fost reţinuţi şi duşi pentru audieri la sediul Poliţiei Municipiului Constanţa. Altercaţia s-a produs între două grupări interlope, una din Constanţa iar a doua din Brăila. Răniţii fac parte din tabăra constănţenilor şi sunt cunoscuţi pentru apartenenţa lor la gruparea "Fraţii". Acesta este primul conflict major dintre interlopi din ultimii doi ani.

VIDEO: În timp ce tovarăşii săi se băteau cu membrii grupării constănţene, unul dintre interlopii brăileni din clanul Băncuţă a pătruns într-un magazin de pe stradă, căutându-l pe patron, căruia intenţiona, se pare să îi ceară taxă de protecţie.

Pentru că nu l-a găsit l-a intimidat pe angajatul lui, schiţând un gest ca şi cum ar fi vrut să îl lovească în cap cu sabia. La acest moment poliţiştii înceară să-l descopere pe agresor, care, s-a reîntors ulterior în stradă la locul luptei. El va fi cercetat penal pentru ultraj contra bunelor moravuri.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite