Apel umanitar pentru poliţistul pe motocicletă accidentat în misiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starea poliţistului Cristian Georgian Dobrilă, accidentat în timpul unei misiuni de urmărire în seara zilei de 17 iulie, se degradează de la o zi la alta. Colegii poliţistului au făcut chetă pentru a-l ajuta, dar banii nu sunt de ajunşi.

Pentru tratamentul de care îi atârnă viaţa, poliţistul are nevoie de bani. Prefectura Constanţa face un apel la cei care doresc să dea o mână de ajutor pentru salvarea vieţii unui om care şi-a făcut meseria să doneze, după putere, în contul RO37RZBR0000060002718928, deschis la Raiffeisen Bank pe numele Cristian Georgian Dobrilă.

Şoferii cu BMW, ghinionul poliţiştilor de la Rutieră

Agentul principal Cristian Georgian Dobrilă (30 de ani) de la Poliţia Rutieră Brăila, care era detașat pe litoral, a fost accidentat pe şoseaua Constanța - Medgidia, în timp ce urmărea Mercedesul beizadelei din Satu Mare Beniamin Ţânţaş, aflat la mare împreună cu iubita sa fotomodelul Natalia Mateuţ.

Click pe poze pentru a vedea imagini de la locul accidentului!

image



Fiind nevoit să depăşească întreaga coloană de maşini, Dobrilă a intrat pe contrasens cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, direct în faţa unui BMW condus de Laurenţiu Dan Angelescu, care l-a izbit în plin.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite