Şoferii cu BMW, ghinionul poliţiştilor de la Rutieră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În numai o săptămână, doi poliţişti-motociclişti ai Serviciului Rutier au fost accidentaţi la Constanța. Cazurile de poliţişti accidentaţi în misiune s-au înmulţit, cel mai grav de acest gen înregistrându-se în 2009, când un agent a fost mutilat.

Duminică seara, agentul principal Cristian Georgian Dobrilă (30 de ani) de la Poliţia Rutieră Brăila, care era detașat pe litoral, a fost accidentat pe șoseaua Constanța - Medgidia, în timp ce urmărea Mercedesul beizadelei din Satu Mare Beniamin Ţânţaş, aflat la mare împreună cu iubita sa fotomodelul Natalia Mateuţ. Fiind nevoit să depăşească întreaga coloană de maşini, Dobrilă a intrat pe contrasens cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, direct în faţa unui BMW condus de Laurenţiu Dan Angelescu, care l-a izbit în plin.

„L-au lăsat să se tăvălească pe şosea“

„Trei maşini au trecut duminică seara, pe lângă poliţistul rănit. Şoferii nu au oprit să acorde primul ajutor, nici nu le-a păsat, probabil se temeau să nu întârzie, l-au lăsat pe colegul nostru să se tăvălească pe şosea. Abia după aceea a oprit o doamnă doctor, căreia îi mulţumim“, a declarat comisarul-şef Tudorel Dogaru, şeful Biroului Accidente din cadrul Serviciului Rutier Constanţa.

La fel s-a întâmplat şi în cazul lui Florescu, care şi-a acordat primul ajutor rupîndu-şi cureaua de la pantaloni, până să vină Ambulanţa.
Starea lui Dobrilă este gravă. El se află de luni la spitalul Floreasca, iar medicii sunt rezervaţi. „Este internat la Terapie Intensivă şi nu ne putem pronunţa, în momentul acesta, cu privire la modul în care va evolua“, a declarat dr. Bogdan Opriţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca.

Secerați ca popicele

Cazul  polițistul Dobrilă nu este însă singular. Joi seara, tot în Constanţa, o şoferiţă neatentă a izbit în plin un alt motocliclist al Poliţiei Rutiere. Laura Aniela Topală se afla la volanul unui BMW pe care îl conducea dinspre Bulevardul 1 Decembrie către bulevardul Ferdinand. La intersecţie cu strada Avram Iancu, şoferiţa a făcut un viraj la stânga, nu a acordat prioritate şi a lovit motocicleta poliţistului Ion Bibică, care venea din sens opus.

Citiţi ce s-a întâmplat cu poliţiştii accidentaţi în săptămânalul distribuit la toate chioşcurile de ziare din Constanţa !

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite