A murit Liliana Lazia, directorul Bibliotecii Judeţene Constanţa UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liliana Lazia a decedat astăzi. Avea doar 56 de ani şi era din 1997 directorul Bibliotecii Judeţene I.N. Roman, din Constanţa. Avea un fiu şi era căsătorită cu omul de afaceri Lucian Lazia, proprietarul SC Argos SA.

Vestea i-a şocat pe cunoscuţii Lilianei Lazia, oameni de cultură din Constanţa. „Sunt stupefiată de veste. Liliana Lazia era de o forţă creatoare impresionantă, colecţiona cărţi dedicate Dobrogei, un om instruit, delicat. N-am mai vorbit în ultima perioadă. Ultima oară cred că am văzut-o prin februarie, dar nu mi s-a părut schimbată“, a declarat publicistul Aurelia Lăpuşan, profesor la catedra de Jurnalism a Facultăţii de Litere Constanţa.

„Am vorbit ultima oară cu ea  acum 3 săptămâni, era acasă şi mi-a spus că a avut o răceală, o viroză puternică foarte lungă. Am aflat după aceea că fusese chiar în comă“, a declarat criticul de artă Doina Păuleanu, directorul Muzeului de Artă Constanţa.

Cunoscuţii spun că Liliana Lazia avea o afecţiune a ficatului, cel mai probabil cancer, era programată pentru transplant, însă a refuzat intervenţia chirurgicală.

VEZI AICI CÂND VA FI ÎNMORMÂNTATĂ LILIANA LAZIA

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite