A intrat cu maşina în vila lui Aurel Butnaru, patronul hotelului Parc GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unui şofer constănţean i s-a făcut rău la volan în timp ce conducea autoturismul Opel pe Bulevardul Mamaia, dinspre Delfinariu către Aqua Magic, pe prima bandă. Cătălin Dragoş Iliescu a pierdut controlul volanului, a acroşat un Seat, a intrat pe contrasens, apoi în gardul vilei lui Aurel Butnaru, patronul hotelului Parc din Mamaia.

Accidentul rutier s-a petrecut în această dimineaţă, în jurul orei 10.00. Martorii spun că l-au văzut pe şoferul vinovat de producerea accidentului aproape inconştient.

„Amândoi mergeam spre Mamaia, el pe banda întâi, eu pe a doua. După ce a intrat în mine, m-am uitat la el şi l-am văzut că îi era rău. Mi-a tăiat calea, a intrat pe scuarul care separă bulevardul, apoi pe contrasens, a trecut de bordură, de trotuar, apoi s-a înfipt în vilă", povesteşte şoferul Seatului, Marius Puiu, 22 de ani.

Click pe poze pentru galerie foto!

image

Vila în care Cătălin Dragoş Iliescu a intrat este a lui Aurel Butnaru, patronul hotelului Parc din Mamaia. Accidentul a fost văzut chiar de către proprietarul Butnaru, care servea cafeaua la restaurantul de vizavi.

„L-am văzut când a traversat strada, apoi a intrat în gardul casei mele. Când am ajuns la el, era în stare de inconştienţă", a spus Aurel Butnaru.

Ambulanţa sosită la faţa locului l-a preluat pe şofer şi dus la urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite