A fost găsit trupul celui de-al doilea tânăr înecat la Beliş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul celui de-al doilea tânăr dispărut, la sfârşitul săptămânii trecute, în lacul Beliş-Fântânele din judeţul Cluj, a fost găsit, miercuri, de către scafandrii din Mureş.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Gina Pop, a declarat că trupului tânărului a fost găsit la a doua scufundare de astăzi.

Cadavrul a fost scos pe mal şi urmează să fie făcută necropsia la Institutul de Medicină Legală Cluj.

Doi tineri în vârstă de 20 de ani, studenţi, unul din Zalău, iar celălalt din Cluj, au dispărut, sâmbătă seară, în lacul Beliş - Fântânele, din judeţul Cluj, după ce plecaseră cu o hidrobicicletă, împreună cu încă un tânăr, care a reuşit să ajungă înot la mal. Pompierii i-au căutat pe cei doi toată noaptea, iar operaţiunile au fost continuate duminică. Cei trei se aflau la o cabană din zonă împreună cu mai mulţi prieteni.

Luni, trupul unuia dintre cei doi tineri a fost găsit de scafandrii din judeţele Mureş şi Bihor, la aproximativ 30 de metri de mal. Echipele de scafandri au sistat, luni după-amiază, căutarea trupului celui de-al doilea tânăr, operaţiunea fiind reluată marţi dimineaţă, însă căutările de marţi nu au dat niciun rezultat.

Citeşte aici mai multe detalii despre tragedia de la Beliş-Fântânele

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite