USL a reclamat la Poliţie şi BEM că PDL „plimbă vârstnicii cu maşini“ la secţiile de votare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clujenii au ieşit să voteze
Clujenii au ieşit să voteze

USL Cluj a sesizat, duminică, Poliţia şi Biroul Electoral Municipal (BEM) Cluj-Napoca despre faptul că reprezentanţi ai PDL „plimbă persoane în vârstă la secţiile de votare" din municipiu cu diverse maşini aparţinând unor instituţii publice sau firme de taximetrie.

Potrivit unui comunicat transmis, duminică, de USL Cluj, maşini cu persoane în vârstă au fost duse la şapte secţii de votare din municipiulCluj-Napoca, susţine Mediafax.

„USL Cluj a sesizat la 112 că PDL plimbă oameni în vârstă la mai multe secţii de votare din municipiului Cluj-Napoca cu ajutorul unei maşini de la Centrul de Recuperare a Copiilor cu Handicap Motor. Maşina a fost văzută la secţiile de votare 153, 129 şi 132. USL Cluj a sesizat BEM şi Poliţia cu privire la numeroasele tentative de fraudă electorală ale PDL. La secţia nr. 83, un Peugeot albatru duce persoane în vârstă la vot. Acelaşi lucru se întâmplă cu mai multe maşini de la două companii de taximetrie care duc oameni la vot la secţiile 55, 56, 57 şi 79. La aceste ultime secţii şi un Logan de culoare roşie transportă persoane în vârstă la vot", se arată în comunicatul USL Cluj.

Preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că acuzaţiile reprezintă o invenţie a USL.

„Nu există niciun fel de astfel de acţiuni. Este o altă invenţie a USL ca să îşi acopere propriile ilegalităţi", a spus Buda.

În judeţul Cluj sunt aşteptate la urne 607.458 de persoane cu drept de vot, din care 274.080 sunt din municipiul Cluj-Napoca. În judeţ sunt 611 secţii de votare, din care 159 în municipiul  Cluj-Napoca.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota peste 600.000 de clujeni. Candidează peste 7.800. Află rezultatele votul astăzi, pe cluj.adevarul.ro

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Cum poţi afla rezultatele alegerilor locale foarte rapid şi uşor

Astăzi vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta oraşului şi judeţului tău: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul" îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite