„U“ Cluj a fost eliminată din Cupa României (Filmul meciului)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Universitatea Cluj a fost eliminată în optimile Cupei României de FC Braşov, într-un meci desfăşurat sub Tâmpa. Echipa lui Marian Pană a cedat cu scorul de 1-2, deşi a evoluat o repriză cu un om în plus, după eliminarea lui Martinovici

Partida FC Braşov - Universitatea Cluj-Napoca va fi transmisă, în direct, de sport.ro, dar şi în format livetext pe site-ul www.adevarul.ro.

URMĂRIŢI AICI DESFĂŞURAREA LIVETEXT A MECIULUI!

Calificarea se joacă într-o singură manşă, iar echipa care se va impune astăzi va avansa în sferturile de finală ale competiţiei.

Gruparea antrenată de Daniel Isăilă trece printr-o criză de formă, iar ultima victorie a „stegarilor“ datează din etapa a doua a Ligii I, atunci când FC Braşov a învins, tot acasă, chiar pe Universitatea Cluj-Napoca, scor 3-1.

Daniel Isăilă poate alinia cea mai bună formulă în meciul de astăzi, întrucât nu există niciun jucător suspendat sau accidentat. În schimb, de la oaspeţi vor absenta Păcurar şi Buhuş, ambii suspendaţi.

Confruntarea de pe Tineretului va fi arbitrată de Paul Unimatan, acesta fiind ajutat la cele două tuşe de Radu Iulian şi Florin Păunescu.

"Noi vrem să obţinem calificarea în turul următor, astfel că vom da totul pentru a obţine victoria. Universitatea Cluj este o echipă care a mai câştigat în omogenitate de când am jucat noi în campionat cu ei, astfel că e clar că acum va fi un adversar incomod.

Sper însă ca în acest meci să fim ceva mai atenţi şi să reuşim să şi marcăm, nu doar să irosim ocaziile. Suntem pregătiţi chiar şi pentru penaltiuri, dar sper să nu se ajungă acolo", a afirmat tehnicianul braşovenilor, Daniel Isăilă.

Ne dorim calificarea mai departe. Sunt mici probleme de lot, sper ca jucătorii care vor intra în teren pentru această partidă să confirme încrederea pe care o am în ei.

Am încredere că jucătorii care vor intra în teren vor reuşi să învingă Braşov. Nu cred că acest meci trebuie văzut ca o revanţă, FC Braşov rămâne o echipă incomodă chiar dacă în ultima vreme nu a avut rezultate, a declarat antrenorul clujenilor, Marian Pană.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite