VIDEO Profesorul actriţei premiate la Cannes: „Cristina Flutur e un profesionist în care poţi avea încredere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina Flutur, actriţa care a câştigat premiul pentru cea mai bună interpretare feminină la Festivalul de Film de la Cannes, a absolvit la Cluj, în 2004 Facultatea de Teatru şi Televiziune din cadrul UBB.

Actriţa Cristina Flutur este absolventă de UBB. Ea a terminat în 2004 , iar unul dintre profesorii săi a fost Miklós Bács. Acesta spune că rezultatul Cristinei Flutur nu e la îndemâna oricui şi e bucuros că unul dintre foştii săi studenţi a obţinut o reuşită atât de mare.

Constantin Chiriac, directorul Teatrului de la Sibiu: „Este una dintre cele mai interesante actriţe pe care le-am întâlnit“

„Nu ştiu cât e meritul meu. E în totalitate meritul ei. Cristina Flutur e genul de om sensibil, ca toţi artiştii, are o personalitate specială, o lume interioară interesantă. Cristina Flutur e un profesionist în care poţi avea încredere", afirmă Miklós Bács, actor la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj-Napoca. Cristina Flutur a terminat în 2004 la clasa profesorului Miklós Bács.

Acesta mai spune că absolventa de la UBB îşi iubeşte mult meseria şi e înzestrată cu un profesionalism foarte rar întâlnit.

Potrivit www.revistacultura.ro, Miklós Bács pune accent pe tehnicile folosite în teatru si psihodrama plecând de la metodele unor gânditori celebri, Luigi Pirandello si Jacob Levi Moreno.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite