Constantin Chiriac, directorul teatrului de al Sibiu, despre Cristina Flutur "Este una din cele mai interesante actriţe pe care le-am întâlnit"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cristina Flutur, tânăra actriţă a Teatrului Naţional Radu Stanca din Sibiu, a fost premiată duminică pentru interpretare la Festivalul de Film de la Cannes, alături de actriţa Cosmina Stratan, pentru rolurile interpretate în pelicula lui Cristian Mungiu, „După dealuri".

Cristina Flutur este actriţă a Teatrului Naţional „Radu Stanca" din Sibiu din anul 2002, iar directorul Teatrului Naţional Radu Stanca din Sibiu, Constantin Chiriac, spune că reuşita tinerei este un moment de mândrie pentru teatrul din Sibiu.

„Este un moment foarte important pentru asta românească faptul că două actriţe din România au luat premiul de interpretare la cel mai important festival de film din Europa. Este, în acelaşi timp, un moment de mare mândrie a teatrului sibian. Actriţa noastră, Cristina Flutur, a fost încoronată cu această distincţie, un merit care cred că i se cuvine pentru că este una din cele mai interesante actriţe pe care le-am întâlnit în ultima perioadă. Este o confirmare a valorii pe care colectivul Teatrului Naţional din Sibiu o are. Iată a venit această recunoaştere extraordinară de la Cannes.

Ea este o actriţă care joacă în foarte multe spectacole la Sibiu. A terminat şcoala la Cluj şi este angajată la Sibiu din 2002", spune directorul teatrului sibian şi al festivalului internaţional de teatru de la Sibiu.

Actriţa poate fi văzută la Sibiu în mai multe spectacole importante. Este vorba despre "Viaţa cu un idiot", "Turandot", "Pescăruşul" sau "Cumnata lui Pantagruel".


Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite