VIDEO Lt. (r) Alexandru Gheorghe şi-a serbat ziua de naştere alături de susţinători. Vezi cine a participat la petrecere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Gheorghe a fost sărbătorit şi la Cluj
Alexandru Gheorghe a fost sărbătorit şi la Cluj

Alexandru Gheorghe, ofiţerul de la Câmpia Turzii trecut în rezervă printr-un ordin semnat de ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, şi-a serbat ziua de naştere la Turda, alături de susţinători din toată ţara.

După trecerea sa în rezervă, tânărul a părăsit Câmpia Turzii şi a luat calea Capitalei, unde a participat, în fiecare seară, la protestele din Piaţa Universităţii. Totuşi, locotenentul în rezervă a ales să-şi serbeze ziua de naştere în Turda, alături de prieteni şi susţinători.

Printre invitaţi s-au numărat mai mulţi protestatari din Bucureşti, Cluj, Sibiu şi Baia de Arieş, dar şi procurorul protestatar arădean Florin T. Roman.

Duminică seară, Alexandru Gheorghe a fost sărbătorit şi la Cluj, de cei aproximativ 50 de protestatari adunaţi lângă statuia lui Matia Corvin din Piaţa Unirii.

Alexandru Gheorghe a fost acuzat că a încălcat mai multe reguli mililtare şi, în cele din urmă, trecut în rezervă, după ce li s-a alăturat protestatarilor din Piaţa Universităţii din Capitală, în ianuarie, purtând uniforma militară.

EXCLUSIV Locotenentul Alexandru Gheorghe: „Dacă va fi să ies vreodată din sistem, nu o voi face pe uşa din dos!"
Locotenentul de doar 27 de ani care a pus pe jar o ţară întreagă, apărând în mijlocul protestatarilor îmbrăcat în uniforma militară, a vorbit cu reporterii „Adevărul" despre cum i s-a schimbat viaţa în ultimele 24 de ore. Citeşte continuarea aici!

Membrii Consiliului de Judecată din Flotila 71 Aeriană au decis în unanimitate trecerea în rezervă a locotenentului protestatar
Consiliul de Judecată format din cinci colegi ai locotenentului Alexandru Gheorghe a decis, luni seară, excluderea din Armată a acestuia. Redăm integral comunicatul oficial emis de către Flotila 71 Aeriană din Câmpia Turzii. Citeşte aici continuarea!

Alexandru Gheorghe: „Mă simt exact ca Victor Petrini în beciurile Securităţii!"
Mai mulți susținători ai locotenentului Alexandru Gheorghe protestează, în acest moment, în fața Flotilei 71 Câmpia Turzii. Aceștia poartă pancarte cu mesaje de susținere a locotenentului, precum și poze cu ofițerul. Citeşte aici continuarea!

Vezi de ce a ales locotenentul Alexandru Gheorghe să intre în Armată
Originar din Sibiu, tânărul ofiţer care li s-a alăturat protestatarilor din provine, după cum însuşi mărturiseşte, dintr- o familie de oameni simpli. A urmat un liceu economic, însă spune că de mic şi-a dorit să devină militar. Citeşte aici continuarea!

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite