Tâlharul de la mall a abandonat maşina furată lângă Petea. Poliţia nu are niciun suspect

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autoturismul marca Audi A4 care a fost furat ieri după-masă din parcarea subterană a Iulius Mall a fost găsit abandonat la aproximativ 40 de kilometri de Cluj-Napoca, după localitatea Petea. Hoţul a reuşit să scape, după ce maşina de poliţie care-l urmărea s-a răsturnat.

Film de acţiune la Cluj: o tânără a fost tâlhărită cu un cuţit, i s-a furat autoturismul, iar maşina de poliţie care urmărea infractorul s-a dat peste cap (FOTO)

Potrivit victimei, Dalia S. în vârstă de 33 de ani, Poliţia nu a identificat deocamdată niciun suspect. „L-am descris ieri seară, la Poliţie, pe atacator. Purta pantaloni deschişi la culoare, purta o şapcă cu cozoroc şi nu părea să aibă mai mult de 25 - 30 de ani“, a spus femeia căreia hoţul i-a furat maşina, în jur de 5.000 de euro, precum şi toate actele de care aceasta avea nevoie pentru a se putea întoarce la muncă, în Italia.

„Pe la 5 dimineaţa am reuşit să tractăm maşina până în Cluj. Hoţul a luat cu el şi cheile maşinii, precum şi poşeta mea, cu toate actele şi cu banii. Ba, mai mult, omul a luat cu el şi din cumpărăturile pe care le făcusem la mall“, se plânge victima. „Cei de la Poliţie mi-au spus că nu au deocamdată niciun suspect şi că nu au găsit amprente nici pe volanul maşinii mele, nici pe portieră“, a mai spus Dalia S.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite