TUPEU Şmecher cu BMW: circulă cu 197 km/oră şi îi întreabă pe poliţişti de ce radarul e pe contrasens FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer de 33 de ani din judeţul Covasna, Bokor Janos, a fost oprit azi, în jurul orei 13.30, de poliţişti deoarece circula cu 197 km pe oră pe autostrada A3, la kilometrul 0. Conducătorului auto i s-a luat permisul pe loc.

Update ora 19.10

Amenzi de circa 5.000 de lei pe A3

Poliţiştii de la rutieră au aplicat azi, în urma controlului efectuat între orele 11.00 şi 14.00, pe autostrada A3, 22 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.600 de lei. A fost reţinut un singur permis de conducere pentru viteză excesivă, cel al lui Bokor Janos.

Bokor Janos este şoferul unui BMW care a fost prin azi de poliţişti circulând cu 197 de km pe oră pe autostrada A3, la kilometrul 0. Acesta spune că venea din Germania şi se grăbea să meargă spre casă, în judeţul Covasna. Bărbatul de 33 de ani zice că nu a văzut limitele de viteză. „Am zărit o maşină de poliţie şi am încetinit. Nu înţeleg de ce în Germania e în voie cu viteză şi aici nu. Să înţelege că ăsta e recordul de viteză pe azi", afirmă Bokor Janos.

image

CLICK PE POZE PENTRU A-L VEDEA PE ŞMECHERUL CU BMW VORBIND CU POLIŢIŞTII

Poliţiştii l-au oprit pe conducătorul auto cu BMW, i-au cerut actele de conducere, i-au comunicat prin staţie câţi kilometri avea la oră şi ce riscă. După ce i s-a luat permisul şi i s-au dat 9 puncte amendă, şoferul BMW-ului i-a întrebat pe poliţişti de ce stau cu radarul pe contrasens. „Ei stau cu radarul pe contrasens. Asta e permis de lege?", adaugă şoferul.

Un elicopter de 4,5 milioane de lei îi va „vâna" pe şoferii grăbiţi pe A3

Până în jurul orei 13.30, poliţiştii au amendat 15 şoferi grăbiţi în cadrul unei acţiuni cu radare în cascadă pe A3. „Nu vom tolera abateri pe autostradă", declară Carol Vîncă, şef Poliţie Autostrăzi în cadrul IGPR.Înaintea lui Bokor Janos a mai fost oprit un alt şofer grăbit ce se îndrepta spre Bucureşti, Constantin Sîrbu. Acesta a zis, în glumă, că îi place să circule pe autostradă cu viteză.

Tot azi pe autostradă a rulat, pentru prima dată, un elicopter al Ministerului de Interne. „Prezenţa acestui elicopter va fi o obişnuinţă pe autostradă", spune Doru Grădinaru, inspector general de aviaţie în cadrul Ministerului de Interne.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite