Sindicatul a câştigat prima bătălie împotriva Bechtel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O altă excepţie invocată de avocaţii companiei Bechtel în procesul în care sindicatul Cartel Alfa cere anularea deciziilor de concediere colectivă luate de constructorul Autostrăzii Transilvania a fost respinsă de Tribunalul Cluj, astfel că va începe judecarea pe fond a procesului.

Citeşte şi Cei peste 800 de concediaţi ai Bechtel au fost „amânaţi“ în instanţă

La Tribunalul Cluj a avut loc, joi, un nou termen în procesul în care Cartel Alfa Cluj cere anularea deciziilor de concediere colectivă făcute de constructorul Autostrăzii Transilvania, compania Bechtel. Magistraţii Tribunalului Cluj au respins excepţia lipsei de interes a Cartel Alfa în formularea acţiunii ridicată de avocaţii Bechtel şi au dispus continuarea judecăţii, pe fond. De asemenea, instanţa a dispus citarea părţilor pentru termenul din 11 aprilie.
Decizia de respingere a excepţiei poate fi atacată cu recurs la judecata pe fond, se arată în încheierea judecătorilor clujeni.

Luni, magistraţii Tribunalului Cluj mai respinseseră două excepţii ridicate de avocaţii Bechtel şi au recunoscut calitatea procesuală a Cartel Alfa, ca reprezentant al muncitorilor concediaţi de pe şantierul Autostrăzii Transilvania.

Tot la termenul de luni, avocaţii Bechtel au ridicat o altă excepţie, cea a lipsei de interes a Cartel Alfa, excepţie asupra căreia instanţa s-a pronunţat joi seară.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite