David Guetta şi reduceri record la cafenele, oferta de primăvară-toamnă a StudCard

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David Guetta ar putea concerta la Cluj în luna noiembrie
David Guetta ar putea concerta la Cluj în luna noiembrie

Studenţii vor avea în toamnă un nou festival muzical, unde vor fi aliniate trupe precum David Guetta, Mika, Scooter sau Yves Larock. Pentru anul 2010 SutdCard îşi propune să ofere studenţilor mai puţine firme care să ofere reduceri, însă procentul discounturilor să ajungă la 20%, faţă de 10%, câte era anul trecut.

Chiar dacă anul trecut StudCard a fost afectat de criza financiară, organizatorii fiind nevoiţi să anuleze toate concertele  anunţate în cadrul unuia din festivalurile de tradiţie, Green StudCard, studenţii vor avea în 2010 un nou festival marca StudCard, care va alinia însă artişti de renume internaţional.

Citiţi şi: Focşani: Reducerile şi negocierile ţin hotelurile în viaţă

„Anul acesta avem semnale că lucrurile vor sta mai bine din punct de vedere financiar, drept care dorim să organizam un festival de nivel internaţional  în cursul lunii noiembrie”, a declarat Cristian Damian, coordonatorul de evenimente din cadrul StudCard.

David Guetta, opţiunea numărul 1

Organizatorii îşi propun ca la prima ediţie a acestui nou eveniment marca StudCard să fie invitat un singur artist internaţional, urmând ca ulterior festivalul să alinieze câteva nume grele ale muzicii. Şansele concretizării proiectului sunt, potrivit lui Damian, de 70%.

„Suntem în discuţii cu managerii lui David Guetta, un artist pe val în acest moment, care este şi prima noastră opţiune pentru acest eveniment, cu cei ai lui Mika, dar avem ca alternative şi Scooter sau Yves Larock”, a explicat Ilinca Opincariu, marketing manager StudCard. Un concert Scooter are potrivit organizatorilor cele mai mici şanse de concretizare, onorariul acestuia ajungând la 80.000 de euro.

Mika cere 35.000 ca să cânte la Cluj

În schimb, studenţii s-ar putea distra în toamnă pe muzica lui Mika sau David Guetta, ale căror onorarii fiind de aproximativ 30.000 de euro.

Pentru anul 2010 StudCard intenţionează să încheie contracte cu aproximativ o sută de agenţi economici, care să le ofere reduceri studenţilor, cu două sute mai puţini faţă de anul trecut. „Vrem să ne axăm anul acesta pe calitatea serviciilor oferite de aceşti agenţi economici, însă procentul de reduceri propuse de toate aceste firme să fie mai mari, între 15 şi 20%”, a declarat Opincariu.

Anul trecut reducerile erau de circa 10%.

Studenţii vor avea reduceri anul acesta cu StudCard la câteva săli de fitnes, la cafenele, librării, restaurante. De asemenea, studenţii în regim de buget beneficiază începând de azi, de abonamente semestriale gratuite pe două linii, pe mijloacele de transport în comun. „Acest nou timp de abonament pentru mijloacele de transport în comun îi scuteşte pe studenţi de cozile interminabile de care aveau parte lunar”, a conchis Ilinca Opincariu.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite