Preşedintele PSD Cluj despre decizia CCR: „E o decizie politică! S-au mişcat foarte repede, mă aşteptam să discute mai serios“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Remus Lăpuşan
Remus Lăpuşan

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, spune că decizia CCR de invalidare a referendumului este una politică şi că preşedintele Traian Băsescu a exercitat presiuni asupra unor judecători ai Curţii Constituţionale.

„S-au mişcat foarte repede. Nu cred că în trei ore au parcurs toate documentele pe care le aveau. Am înţeles că erau sesizări şi din partea societăţii civile. Mă aşteptam să discute mai serios. Mă aşteptam să mai dureze, să dezbată şi în cursul acestei după-amiezi. Cred că e o decizie politică pentru că preşedintele suspendat Traian Băsescu a avut timp să exercite presiuni asupra anumitor judecători . Să nu uităm că preşedintele CCR este Augustin  Zegrean, fost deputat PD", a afirmat lideurl PSD Cluj, Remus Lăpuşan.

Ambasada SUA: Decizia Curţii Constituţionale vorbeşte de la sine

Vicepreşedintele PNL Cluj, Horea Uioreanu: Soluţia e nedreaptă. Mă aşteptam la o amânare!

Ambasada SUA: Decizia Curţii Constituţionale vorbeşte de la sine

Plenul Curții Constituționale s-a reunit marți, la ora 10.00, pentru a decide asupra validității referendumului pentru demiterea președintelui suspendat Traian Băsescu. După două ore de şedinţă, cei nouă judecători au decis cu majoritate de voturi invalidarea referendumului.

Boc despre hotărârea CCR: Decizia este legală, constituţională şi semnul spre reîntoarcerea la normalitatea politică

Preşedintele UDMR Cluj: Nu avea cum să se decidă altceva. Matematica e matematică!

Citeşte reacţia liderul UDMR Sfântu Gheorghe, Antal Arpad

Kelemen: Ar trebui reactualizate listele electorale în perspectiva alegerilor parlamentare din toamnă

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite