Lumânările au ars în Piața Unirii în amintirea copiilor înecați de propriul lor tată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câțiva clujeni s-au adunat în Piața Unirii pentru a aprinde lumânări în amintirea copiilor uciși în Tarnița
Câțiva clujeni s-au adunat în Piața Unirii pentru a aprinde lumânări în amintirea copiilor uciși în Tarnița

Lacrimi, lumânări și flori pentru cei doi copii cărora viața le-a fost curmată brutal de propriul lor tată. Mai mulți clujeni s-au adunat, sâmbătă seara, în Piața Unirii, pentru a aprinde lumânări și a păstra un moment de reculegere în amintirea Alexandrei (trei ani) și a lui Flavius (15 ani), înecați, luni, în Lacul Tarnița.

"Chiar dacă nu am fi venit în piață, am fi aprins lumânări în amintirea celor doi îngeri. Dar am văzut pe Facebook că mama fetiței moarte a postat un anunț că în această seară cei care doresc să aprindă o lumânare în amintirea celor doi copii se pot aduna în centru, așa că am venit. Am și eu o fetiță de doi ani și jumătate, am adus-o cu mine să aprindă și ea o lumânare. Ceea ce s-a întâmplat cu cei doi copii te lasă fără grai", a spus Francisc Hoca, prezent, sâmbătă seară, în Piața Unirii din Cluj.

Câțiva clujeni s-au adunat în Piața Unirii pentru a aprinde lumânări în amintirea copiilor uciși în Tarnița

Clujenii adunați în piață, majoritatea însoțiți de copiii lor, au adus cu ei flori și au aprins lumânări. "Nu plecăm de aici până nu se sting lumânările, le veghem. Este incredibil tot ce s-a întâmplat. Dacă tot a avut intenții sinucigașe omul acela, putea să o facă de unul singur, nu să-i ucidă pe cei cărora le-a dat viață. Lumea spune că i-a iubit. Eu spun că nu a avut inimă. Nu l-am cunoscut, dar nici nu mi-aș fi dorit să-l cunosc. Chiar și când moare un câine îți pare rău, darămite când mor niște copii nevinovați", a spus o clujeancă prezentă în Piața Unirii sâmbătă seară.

Trupurile neînsufleţite ale celor trei (tatăl - 48 de ani și cei doi copii, de trei, respectiv 15 ani) dispărute, luni, în zona Tarniţa au fost găsite, vineri, în lac, de scafandrii veniţi din Constanţa, specializaţi în scufundări la mare adâncime.

Tatăl şi copiii săi dispăruţi luni au fost găsiţi înecaţi în Lacul Tarniţa
Trupurile neînsufleţite ale celor trei persoane dispărute, luni după-amiază, în zona Tarniţa au fost găsite, vineri, în lac, de scafandrii veniţi din Constanţa, specializaţi în scufundări la mare adâncime. Citește aici mai multe detalii!

FOTO Tatăl dispărut în Tarniţa: „N-o să-i găseşti pe copii ca să-i poţi îngropa!"
Un bărbat este dat dispărut împreună cu doi dintre copiii săi de luni seara. Toate indiciile duc spre un deznodământ tragic: Nicolae Lăpuşte s-ar fi aruncat în Lacul Tarniţa, aflat la circa 50 de kilometri de Cluj-Napoca. Mama fetiţei de 3 ani mai are speranţe. Citeşte mai multe detalii!

Fiul bărbatului dispărut în zona Lacului Tarniţa: „Tata mi-a spus că n-o să-l mai văd niciodată!"
Claudiu Lăpuşte (17 ani), fiul cel mare al clujeanului care a dispărut cu ceilalalţi doi copii, spune că tatăl său l-a sunat în ziua fatidică să-şi ia rămas bun pentru totdeauna. Citeşte aici continuarea!

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite