„Lovitura“ imobiliară a Arhiepiscopiei, stopată pe ultima sută de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arhiepiscopia Vadului, Feleacului şi Clujului era la un pas de a primi gratuit şi al treilea teren de la administraţia judeţeană doar într-o lună, pe care să îl folosească în scop propriu, însă proiectul a fost modificat pe ultima sută de metri.

Un proiect de hotărâre care urma să atribuie cu titlu gratuit un teren central Arhiepiscopiei a fost retras de pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Judeţean. Pe terenul de 3.000 de metri pătraţi din Piaţa Cipariu ar fi trebuit construită o sală de sport, însă după îndelungi neînţelegeri şi contestaţii, Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a vrut să ofere terenul bisericii, pentru a-l folosi în scop personal. Adevărul a scris, săptămâna trecută, de manevrele imobiliare făcute de Arhiepiscopie doar într-o lună.

Vezi la ce preţ e evaluat terenul

Astăzi, însă, proiectul de hotărâre a fost introdus modificat pe ordinea de zi. „Am avut o discuţie cu Înalt Prea Sfinţia Sa Andrei şi am convenit ca viitorul complex să cuprindă şi o sală de sport, destinată copiilor care frecvenetază şcolile din zonă. Mai mult, Mitropolitul Andrei a fost de acord şi cu construirea unei grădiniţe. În acest fel se va reuşi acordarea unei destinaţii sociale, dar şi educative, acelui teren, comunitatea clujeană urmând să beneficieze de serviciile instituţiilor care îşi vor avea sediul acolo“, a spus preşedintele CJ.

Vezi şi „Lovitură“ imobiliară de milioane de euro dată la Cluj de Arhiepiscopia Vadului, Feleacului şi Clujului

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite