Locotenentul Alexandru Gheorghe: „Sunt urmărit!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerul Alexandru Gheorghe, de la Flotila 71 din Câmpia Turzii, a declarat că, în ultimele zile, a fost urmărit în permanenţă de indivizi necunoscuţi. Joi dimineaţă, a încercat să le vorbească celor doi bărbaţi care se aflau într-un Audi A4 negru. Văzându-se filmat, şoferul a demarat în trombă.

„Am fost urmărit încă de la plecarea mea din Capitală", a spus Alexandru Gheorghe. Tânărul a povestit că nu a dormit acasă în noaptea dinspre miercuri spre joi şi că, miercuri seară, a observat un Audi A4 negru cu număr de Bucureşti parcat lângă blocul în care şi-a petrecut noaptea.

Vezi de ce a ales locotenentul Alexandru Gheorghe să intre în Armată

„Dimineaţă, am ieşit în civil ca să merg acasă, să mă schimb. Aceeaşi maşină, tot doi bărbaţi în ea. Am mers la maşină, să-i întreb cine sunt şi ce vor. Nu au vrut nici măcar să lase geamul jos. Când au văzut că scot telefonul şi-i filmez, au început să claxoneze, au pornit avariile, după care au demarat în trombă. Am şi martori care pot confirma ceea ce spun, precum şi filmarea", a adăugat locotenentul.

Locotenentul Alexandru Gheorghe a protestat o jumătate de oră la unitatea militară din Câmpia Turzii

Locotenentul s-a prezentat şi astăzi la serviciu, la Unitatea Militară din Câmpia Turzii, şi spune că aşteaptă să i se comunice decizia superiorilor în ce priveşte soarta sa. „Eu le-am propus o soluţie pentru rezolvarea situaţiei. Dacă vor fi de acord, atunci veţi afla despre ce este vorba în mod oficial. Dacă răspunsul va fi unul negativ, atunci va afla o ţară întreagă de la mine despre ce a fost vorba", a mai spus locotenentul.

DEZBATERE ADEVĂRUL Omul care a împărţit românii în două: Alexandru Gheorghe. Este de condamnat sau de lăudat gestul militarului?

Ofiţerul Alexandru Gheorghe se află, de patru zile, în atenția întregii țări pentru gestul său - acela de a se alătura, în 23 ianuarie, în uniforma militară, protestatarilor din Piața Universității din Capitală.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite