Localul amenajat de clienţi, inaugurat în stil american

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Funky Bar, denumirea aleasă de cei doi tineri care au deschis un nou local pe strada Piezişa, numărul 21, "staţiunea" studenţilor din Cluj-Napoca, şi-a deschis aseară porţile printr-o petrecere ca în filmele americane.

Citeşte şi Bar studenţesc, amenajat de clienţi

Cătălin Lungu (proprietar) şi Constantin Covaliu (administrator) au inaugurat noul local aseară, după ce timp de mai multe luni au organizat un concurs prin care studenţii se puteau înscrie cu idei de amenajare a barului.

Ideea câştigătoare a aparţinut unor studente la Facultatea de Arhitectură, Lavinia şi Iolanda. Astfel, pereţii barului au fost umpluţi cu "copaci" realizaţi din tapet, pe crengile cărora au fost lipite vinyluri. Meniurile, de asemenea, sunt desenate circular pe astfel de vinyluri. Cele două studente câştigătoare vor pleca un weekend la Pensiunea „Codrii de Aramă” din Văratec, judeţul Neamţ.

Inaugurat cu punch drink

Inaugurarea localului Funky Bar a avut loc aseară, în prezenţa a câtorva zeci de studenţi şi apropiaţi ai celor doi tineri. Petrecerea a avut loc atât în interiorul localului, cât şi în curtea exterioară, unde e amenajată o terasă cu ieşire largă la stradă. Tinerii au băut punch drink "de casă" şi au dansat în curte până la miezul nopţii.

Barul va fi deschis, începând de astăzi, între orele 9.00 - 2.00, administratorul anunţând petreceri surpriză. Cu toate acestea, Constantin Covaliu ne-a spus că Funky Bar se vrea a fi un loc liniştit, cu muzică bună şi preţuri studenţeşti.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite